≫ 

Toma objavio sliku trudne Nadežde: Sa 3 nežne rečenice konačno je otkrio istinu o njihovom odnosu

Maneken i bivši rijaliti učesnik Toma Panić je objavio fotografiju trudne partnerke pevačice nadežde Biljić kako leži na krevetu i poslao ovu emotivnu poruku

  • 4
Nadežda Biljić, Toma Panić Printskrin: Telegraf

Pevačica Nadežda Biljić (30) i maneken Tomislav Panić (25) svoju vezu su započeli pred kamerama u "Zadruzi 2", a njihov odnos prošao je kroz mnoge faze. Od ljubavi i sreće, preko nasilja u porodici, a zatim pomirenja i čekanja njihovog prvog zajedničkog deteta.

Njihova veza bila je veoma turbulentna, ali je na kraju, pobedila ljubav i oni sada uživaju u čekanju deteta.

U maju će postati roditelji, a pevačica boravi kod svojih roditelja u Valjevu, dok Toma dolazi kad god mu obaveze to dozvoljavaju.

Panić je, prilikom susreta sa dragom, na Instagramu objavio emotivnu poruku.

- Duša i ljubav! Čekamo sina mog, drugi moj, ali ovo je prvi da je sa mnom! Život moj najveći - napisao je Toma.

Nadezda Biljic Printskin: Instagram/iamtomapanic

Podsetimo, Nadežda je 15. avgusta 2019. godine prijavila da ju je Toma Panić u jutarnjim časovima pretukao u njenom stanu na Banovom brdu, nakon čega je, kako je rekla, otišao da spava.

Bivša učesnica "Zadruge", koja je bila u modricama, tada je otišla je u policiju da da izjavu povodom ovog slučaja, međutim nekoliko meseci kasnije pevačica je odustala od tužbe.

- Sa Tomom sam se čula i popričala o svemu. On prihvata dete i sam mu se raduje. Oboje smo temperamentni i burno reagujemo, ali planiramo da se vidimo i da pronađemo zajednički jezik posle svega, ipak ćemo imati dete. Ne znam još uvek da li ćemo se pomiriti i šta će dalje da bude, za sad kontakt imamo samo telefonom. Dete ćemo gajiti zajedno, a tek kada oči u oči popričam sa njim, znaću tačno kako i šta - rekla je tom prilikom Nadežda.

- Sada planiram da idem kod tužioca pa da objasnim da sam trudna, pa neću valjda u zatvor da strpam oca moga deteta? Odustala sam od tužbe, samo ne znam da li će država da ga tereti - navela tada je Biljićeva.

Nakon toga su rešili njihove nesuglasice i pomirili se, a potom su se zajedno pojavili na nekoliko zajedničkih crvenih tepiha u prestonici držeći se za ruke.

Video: Nadežda Biljić pokazala trudnički stomak, Toma je gleda zaljubljeno

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    21. februar 2020 | 18:44

    Ja ne razumem sta je on hteo da kaze. Ovo mu je prvi njegov sin a u stvari drugi jer vec ima tudjeg provog..? Toliko je glupo da me je zainteresovalo sta li ima u glavi ovaj covek.

  • Ivana

    21. februar 2020 | 18:17

    O, dušo moja. Kad bi se još malo opismenio?!

  • Zoka

    21. februar 2020 | 18:48

    Nadezda prolepsala si se do savrsenstva,zbala sam nosis sina. Neka ste zivi i zdravi i lepo da prodjes na porodjaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA