≫ 

Kija o odnosu sa Arkanovim sinom sa kojim se videla u Americi, Slobinoj vezi i Luninoj "prozivci"

- Ugostio me je kad sam bila u Las Vegasu. Dobro se znamo, dugo ga nisam videla, drago mi je što sam provela vreme sa njim - rekla je Kija o druženju sa Vojinom

Pevačica Kristina Kija Kockar boravila je dva meseca u Americi, a pikantne detalje sa turneje otkrila je upravo nama. Kristina je sa koleginicom Katarinom Živković nastupala preko okeana, a za Telegraf JETSET otkrila je da li su se koji put posvađale i da li su jedna drugoj bile naporne.

- Nikada nije bilo svađe, ni pre, ni posle, ni za vreme. Stvarno sam se super slagala sa njom, našle smo iste stvari koje volimo, imamo ista isteresovanja: muziku, film, šetnju, restorane... Super smo se uklopile. Ima dana kada pričamo, zezamo se, ima dana kada ni jednoj ni drugoj nije do priče, sedimo sa slušalicama, svaka gleda svoju seriju. Ona, bukvalno krevet pored mene, šalje mi: "Hoćemo nešto da jedemo?". Bilo nam je super, nismo naporne jedna drugoj... - počela je priču Kija.

Kristina se tokom američke turneje u Las Vegasu videla sa Vojinom Ražnatovićem, inače sinom pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, sa kojim se, kako nam kaže, dugo poznaje.

Kija Kockar, Vojin Ražnatović Kija Kockar, Vojin Ražnatović, Printskrin: Instagram/kijakockar

- Ugostio me je kad sam bila u Las Vegasu. Znali smo se, ali nikada nismo o tome pričali i eksponirali to, baš zato što bi ljudima zapalo za oko. Već su me ranije pitali za njega, rekla sam: "Ne znamo se, znamo se ovako...". Ali, dobro se znamo, dugo ga nisam videla, drago mi je što sam provela vreme sa njim - kaže nam Kristina.

- Upoznali smo se davno u Beogradu, imamo dosta zajedničkih prijatelja. Bili smo prijatelji na Fejsbuku dugo, dugo. Kad sam nov Instagram napravila nismo komunicirali tako, nego preko poruka. Nisam želela da privlačimo pažnju na taj način, kako ne bi izazvali neke glupe komentare. On je jedan divan momak, pričamo o istoriji ili filmovima - objasnila je Kija.

Kristina Kija Kockar Slobodan Sloba Radanović Kristina Kija Kockar Slobodan Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica je otkrila i kada se poslednji put čula sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

- Ne čujemo se, poslednji put smo se čuli u decembru. Nisam mu izjavila saučešće, nisam u kontaktu sa njim - jasna je bila Kristina.

Iako je Radanović rekao da je sa devojkom Jelenom Đuričanin prvo bio prijatelj, a od novembra su započeli ljubavnu romansu, Kija tvrdi da je pevač sa Jelenom u vezi još od maja prošle godine.

- To je maj, jun čini mi se, posle, kad smo se razveli, to je počelo. Od tada je sa njom. To je njegov privatni život, pitajte njega, jer nismo u kontaktu i ne bih se mešala, svako je nastavio svojim putem - tvrdni Kristina.

Kristina Kija Kockar, Luna Đogani Kristina Kija Kockar i Luna Đogani, Foto: A. Nalbantjan

Luna Đogani rekla je nedavno da će na američku turneju otići kada bude bilo "pravo vreme za to, jer ne želi da peva u praznim klubovima", a mnogi su protumačili ovo kao prozivku Kije, budući da je ona bila u Americi kada je Luna ovo izjavila. Pitali smo pevačicu kakav je njen komentar na izjavu bivše suparnice.

- Ne verujem da je mene htela da prozove, zato što nije mene pomenula ni u jednom trenutku. Verovatno je mislila na sebe, ako me nije pomenula imenom i prezimenom, zašto bih ja sebe pronašla u svemu tome, kad ja nisam pevala u praznim klubovima. Ne znam na koga je mislila, ali verovatno je mislila na sebe u budućnosti, da neće moći to da napuni, ali to morate nju da pitate... - zaključila je Kristina.

Kompletan razgovor sa Kiristinom pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    22. februar 2020 | 22:37

    Sad razumem onaj pogled pun prezira i gadjenja kojim ju je Slobodan ponekad gledao. Ima li i jedan muskarac koga ta lujka nije odvela u krevet, Maca Diskrecija je za nju Majka Tereza. Postojale ovakve zene oduvek, ali su bile sramota u drustvu, a sramota se krije da se ne gleda.

  • 🤷🏻‍♂️

    22. februar 2020 | 20:40

    Sve jedno te isto se vrti vec tri godine!!! Ne znam kako je vec nije blam. Sloba pa Sloba, kaze se nemam komentar i zavrsis pricu, nego jedva doceka da prica o njemu. Pa za skandal je rekla da ga voli koliko se secam a znala je da ima devojku, bila mu oktobru, hvalila se za idgtv da mu je rasturila vezu i da su sve za cetiri zida, a kad je shvatila istinu onda je pukla. Sve u svemu i ona je bila sa dosta njih za taj period samo sto nije ni sa jednim bila u vezi nego par dana i cao!

  • Radoslav

    22. februar 2020 | 20:46

    Mihajlo je izveo u praznu pivnicu.Tu se uletvila i pevala mu na uvce.Videli smo snimak kao i poseta striptiz barovima.Takav zivot je vodila u Dubaiu bez bivšeg .Sve se zna ,a takav zivot sada vodi i u Berogradu.Po meni deluje neiživljeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA