Biković odgovorio na prozivku na Tviteru, a za ono što je napisao u drugoj objavi skidaju mu kapu

Glumcu nije prvi put da odgovori na negativne komentare na društvenim mrežama

  • 7

Foto: ATA Images

Glumac Miloš Biković (32) redovan je korisnik društvenih mreža, pa nije prvi put da je odgovorio na prozivke ili druge vrste komentara na ovim platformama. 

Ovaj put je oduševio fanove odgovorom na Tviteru, gde ga je jedan korisnik istog uputio negativan komentar, ali Biković mu nije ostao dužan.

- Se*e mi se od ovog Bikovića. Svojevrsan laksativ - poručio je neko uspešnom glumcu, koji je poslednjih nekoliko godina među najpopularnijim i najtraženijim glumačkim imenima, a ostvario je uspešnu karijeru i u Rusiji.

- Pa što me pratiš onda? - napisao je Miloš ovom korisniku, uz emotikone smeha.

A zatim je nastavio, podstaknut komentarom jedne korisnice Tvitera da se "iz mržnje ljubav rađa"...

- Pa da mu pomognemo... Ja tebe ne znam, ali, eto, za početak, ne mrzim te... Aj' da vidimo kako će da reaguje - napisao je još glumac u svojoj narednoj objavi, ali pomenuti se više nije oglasio.

Miloš Biković

Oba Bikovićeva odgovora na Tviteru/Printskrin: Twitter/Bikovic

"Miloše, svaka čast", "Prati čovek. Sad si rame uz rame sa velikanima srpskog glumačkog kadra. A tek si počeo", "Ograničene osobe pune mržnje, šta će jadni, ne zameri im...", "Svaka čast, legendo", "Bravo, care, Miloše!", samo su neki od komentara tviteraša.

Video: Miloš Biković: Ja želim da budem jedan od onih koji se vraćaju u Srbiju

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V. M

    23. februar 2020 | 10:57

    Nista cudno jer kad je neki mladi covek lep uspesan onda daj da ga omalovazavamo ali mladicu (Bikovic) samo gledaj da budds jos uspesniji a dusmani nek pucaju od ljjbomore

  • Pop

    23. februar 2020 | 11:38

    Muškarac sam (valjda) ,nije mi jasno šta, i zbog čega neko zamjera Bikoviču.Čovjek lijep, zgodan ima smisla za humor.Kao glumac u neku ruku dođe kao što je Novak u tenisu.

  • Bora

    23. februar 2020 | 11:55

    Razlika između tebe, Miloše, i onih koji te vređaju je što ti znaš ko si i šta si, i što se zna šta radiš, a oni kojima si "laksativ" su izgubljeni i u vremenu i u prostoru, i jedino kroz sakriven identitet i društvene mreže mogu da pronađu lek za svoje boljke koja se u narodu nazivaju mržnja i zavist.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA