≫ 

"Pokazala nam je rezove od noža, od tog jutra, od svog muža..." Jezivo iskustvo Sanje Marinković

- Važno je da su sve te žene iz svojih teških trenutaka ustale kao pobednice, napravile kompanije, firme, počele da se bave nekim drugim poslom - kaže Sanja

  • 4
Sanja Marinković Foto: A. Nalbantjan

Sanja Marinković prošla je štošta u svojoj novinarskoj karijeri, a jednu situaciju sa kojom se suočila tokom radionice "Bulevar ženskih tajni" nikada neće zaboraviti.

- To je projekat na koji sam ja posebno ponosna. Putovale smo u 2018. godini u 22 grada i sela u Srbiji, razgovarale smo sa preko 5.000 žena. Cilj te radionice je da inspirišemo i motivišemo žene da ostvare svoj cilj kakav god da im je u životu. Ono što je nama bilo najvažnije jeste da na putu ka tom cilju one budu srećne - rekla je svojevremeno Sanja, koja je radionicu imala sa koleginicom i prijateljicom Vesnom Dedić.

- Tu je bilo mnogo smešnih stvari. Recimo, bili smo na Ubu i bilo je preko 150 žena, a ja i Vesna imamo tu šalu da odmah proverimo koliko ima udatih, koliko razvedenih i zanimljivo je da su na Ubu sve bile razvedene, a samo jedna udata. Recimo u Vršcu gde je bilo oko 200 žena, sve su bile udate, što je neverovatno. Tako da po krajevima Srbije možeš da vidiš gde žive srećne žene i kakva je situacija. Ono što je bilo najsmešnije jeste da je na Ubu jedna žena koja je bila sudija i koja je bila naša gošća kao uspešna žena - razvela sve te žene. Bilo je fenomenalnih situacija, bilo je i suza i smeha - istakla je voditeljka, prenosi Alo.

- Bilo je situacija da žena ustane iz publike i pokaže dva reza od noža koja je to jutro dobila od svog supruga. Bilo je zaista strašnih stvari, ali je bilo i izuzetno lepih stvari. Važno je da su sve te žene iz svojih teških trenutaka ustale kao pobednice, napravile kompanije, firme, počele da se bave nekim drugim poslom - rekla je poznata voditeljka.

Video: Rekla mi je da ju je pretukao kao stoku, pa se vratio da odspava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    24. februar 2020 | 09:58

    Pa što Sanju pokazaste početkom nedelje?Em ponedeljak em ona.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

  • Logika

    24. februar 2020 | 10:34

    Aaa, sada svi ćute, nigde komentara, de ste muškarci,. Pa nama pola Srbije razvedeno, i bijete žene, a što se ne bijete sa muževima. Moj muž je 120 kg, ali ne diže ruku na ženu, ume da se svađa i da neda pare i prećuti i dere se i opet izvadi pare. A moj moto je, koliko daš toliko ćeš i dobiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA