Više ne kriju koliko se vole: Prvi zajednički selfi srpske glumice i hrvatskog zavodnika

Poznati par uživaju u Berlinu, gde Goran Bogdan promoviše film "Otac" na filmskom festivalu "Berlinale"

  • 5
Jovana Stojiljković, Goran Bogdan

Foto: Marko Jovanović

Poznati glumac Goran Bogdan (39) otputovao je u Berlin, gde na tradicionalnom filmskom festivalu "Berninale" promoviše film "Otac", u kojem igra glavnu ulogu.

Markantni Hrvat nije otišao tamo samo, budući da mu društvo pravi devojka i koleginica Jovana Stojiljković (27).

Njihovu prvu zajedničku selfi fotografiju objavila je glumica Jovana Stević, koja je bila sa njima.

- Čestitke ekipi filma "Otac"! Fenomenalni - napisala je Jovana Stević, i objavila sliku sa Goranom Bogdanom i Jovanom Stojiljković.

Jovana i Goran u vezi su više od godinu dana. Podsetimo, kako je pisao časopis "Gloria", Bogdan je svojevremeno iznenadio Stojiljkovićevu velikim buketom cveća posle premijere “Nečiste krvi”, u kojoj je ona briljantno odigrala glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu. Njihovi zajednički prijatelji su otkrili da su njih dvoje veoma zaljubljeni.

- Goran se baš zaljubio, koristi svaki slobodan trenutak da bude sa Jovanom, uvek joj posle predstave donese cveće i iznenadi je nekim lepim poklonom. Kad su zbog poslovnih obaveza razdvojeni, sve vreme jedno drugom šalju poruke. Lepo se slažu, očigledno je da im ljubav prija, kao i da imaju mnogo zajedničkih tema - rekao je izvor blizak paru za ovaj časopis.

Evo i zajedničke fotografije:

 
 
 
View this post on Instagram

Čestitke ekipi filma Otac!!!! Fenomenalniiiiiii! #berlinale #filmfestival #berlinfilmfestival #congratulations #otac #film #premiereA post shared by Jovana Stevic (@jovanastevich) on

 

Inače, Goran Bogdan je za promovisanje filma "Otac" na festivalu "Berlinale" nosio elegantno odelo, a nikad lepši kompliment udelila mu je pevačica Nina Badić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA