"Devojke 'gaje guzu', pa dobiju milione, a kako im objasniti da im to ne može biti zvezda vodilja?"

- U seriji smo prikazali samo delić sveopšte fame za, recimo, du*etima - rekao je Andrija Milošević, kojeg ćemo gledati u seriji "Slatke muke"

  • 5

Andriju Miloševića gledaćemo u novoj  komičnoj seriji pod nazivom "Slatke muke", u kojoj glumi zajedno sa devojkom i koleginicom Aleksandrom Tomić, a koja će biti emotivana na televiziji Prva.

Poznati glumac progovorio je o svom liku, a zatim kritički naveo da nekome, kako kaže, "gu*ica ne može da bude zvezda vodilja kroz život".

- U seriji smo prikazali samo delić sveopšte fame za, recimo, du*etima. Devojke gaje du*e, pa ga slikaju, pa dobijaju milione pratilaca na društvenim mrežama... Eto, kako objasniti nekome da ne može guzica da mu bude zvezda vodilja kroz život - rekao je Andrija za Informer.

Kažem sa devojkom Aleksandrom, koja u seriji igra njegovu ženu Anu, bilo je lako snimati.

- Bilo je lako i na snimanju nismo imali 'situacije malih porodičnih ekscesa'. Ja sam inače vrlo težak na snimanjima, jer mi je pojačan metabolizam, pa je teško ispratiti sva moja unakrsna raspoloženja. Moja Aleksandra je stabilna i realna, pa se sve lepo uklopilo - priča Milošević.

I, dok u seriji ženi prebacuje da troši mnogo novca, privatno to ne čini.

- Nemamo tih problema. Živimo po svojim pravilima i retko nam se dešavaju šablonska nerazumevanja, svađe i slično. Mi smo više kao neko pleme, sa svojim zakonima i sopstvenom vizijom sveta - objasnio je Andrija.

Kada je reč o Mirjani Karanović, koja mu u seriji igra majku, kaže da mu je mnogo pomogla.

- Bila je čast igrati sa njom. Ona je neustrašivi profesionalac, umetnica i ratnica. Mnogo nam je pomogla u samom radu. Svojim idejama je učinila da naše scene budu bolje - priča Andrija.

Video: Andrija Milošević počeo da priča o kulturi, a jednim potezom nasmejao je fanove do suza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    24. februar 2020 | 14:39

    Samo operacijom mozga, mada je i tu veliko pitanje hoce li uspeti

  • Aaa

    24. februar 2020 | 14:10

    Samo ih ti nemoj uciti...

  • Perke

    24. februar 2020 | 18:48

    Parbvesti iznad ove citam da 80000 ljudi seta Podgoricom i brani osnove njegove CG, a Andrija nam prica viceve?!? Druze, tvojoj publici u Srbiji dugujes odgovor- jel si Mirasev ili Njegosev? Dosta sedenja na 2'stolice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA