≫ 

Cela porodica Šaulić ide u Nemačku na suđenje Turčinu

- Ne znam kako ću se osećati u trenutku kad ga prvi put budem videla... - kaže Goca

  • 2
Alsin Levent, Šaban Šaulić Porodica Foto: Nikola Tomić, Facebook

Porodica Šaulić - Šabanova udovica Gordana, te njihova deca Sanela, Ilda i Mihajlo, prisustvovaće suđenju Turčinu Alsinu Leventu (36), 27. marta pred Okružnim sudom u Guterslohu.

Gordana i deca nisu ni razmišljali da li da idu na suđenje ili ne, a Goca kaže da će sigurno sačuvati dostojanstvo.

- Cela porodica biće prisutna na prvom ročištu, tako da ćemo se sigurno sresti. Iskreno, koliko god čovek mislio da je spreman i da zna šta može da očekuje od nečega, uvek postoji mogućnost da pogreši u proceni, tako da ne znam kako ću se osećati u trenutku kad ga prvi put budem videla. Znam samo da mu se sigurno neću direktno obratiti, sačuvaću dostojanstvo, kao što sam uvek čuvala -  kaže Gordana.

Podsetimo, ona je u prvoj ispovesti nakon Šabanove pogibije, 17. februara 2019. godine nakon nastupa u Nemačkoj, rekla da je "odlučila da veruje da Šaban nije otišao".

- Ne postoji trenutak u kome mi ne nedostaje. Ja sam se, inače, tokom ovih godinu dana potpuno povukla, nigde ne idem, tako da se nisu ni desili neki veliki događaji koje bih posebno imala želju da podelim sa njim. Kako ću se osećati što nije pored mene u danima koji predstoje, kada mi život bude donosio i neke, nadam se, lepe stvari, još ne mogu da zamislim - rekla je Goca za Hello.

Goca se prisetila i jutra kada je poslednji put videla Šabana.

- Ustala sam pre njega, probudila ga, on je sišao u dnevnu sobu, doručkovao je i popio kafu i čitao novine, to su bili njegovi rituali. Ja sam za to vreme još jednom proveravala da li je sve spakovao, pripremila mu šta će tog dana da obuče, podsetila sam ga da ponese lekove i cigarete. Sedeli smo i razgovarali o planovima za naredni period. Sve je bilo kao mnogo puta ranije. Poljubili smo se, ispratila sam ga i poslednja slika koju imam zaleđenu u sećanju je kako stavlja kačket i izlazi na kapiju kuće - ispričala je Gordana.

Video: Godinu dana pred smrt, Šaban mi je rekao: Avioni, kamioni, auta, samo jednom bum... Neću ja dugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. februar 2020 | 23:19

    Pravite senzaciju vauuu .

  • Mlađa

    25. februar 2020 | 18:07

    Obavezno postavite snimke "ucveljene udovice". Volim te žene što tretiraju muževe kao kućne ljubimce, pa kad ljubimac ugine kreće glumatanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA