Prva izjava sina Akija Rahimovskog nakon što je njegov otac dobio dete sa 27 godina mlađom devojkom

Kristijan Rahimovski progovorio je o odnosu sa svojim ocem Akijem Rahimovskim, kao i o tome da još uvek nije upoznao svoju sestru Antoniju, ali planira uskoro

  • 0
Kristijan Rahimovski

Printskrin: Youtube/Kristijan Rahimovski

Frontmen grupe "Parni valjak" Aki Rahimovski (64) pre tri meseca je dobio ćerku Antoniju i to mu je prvo dete s tajanstvenom Barbarom iz Slovenije (37).

Ovo je pevaču treće dete nakon sina Kristijana (38), koji je takođe muzičar i ćerke Edine.

- Ne smeta mi što se sada puno priča o mom tati zbog toga. To me ne ometa u mojoj karijeri - rekao je Kristijan Rahimovski za RTL Exkluziv.

Uskoro slavi 15 godina karijere pa će tim povodom imati poseban koncert.

- Moj otac ima 65 godina, ali mislim da je najbitnije da je on srećan. Ja svom ocu nikad nisam sudio. Imali smo nekih nesuglasica, ali smo uvek bili dovoljno iskreni. To je njegova odluka i njegov život. Antoniju još nisam upoznao, ali hoću. Vrlo brzo ću doći u Sloveniju - rekao je Kristijan.

Kristijan tvrdi da ne bi rekao da je njegov odnos s ocem bio težak.

- Nikad nismo imali klasičan odnos oca i sina. Međutim, s obzirom na to da je on jedna od najvećih zvezda ovih prostora i puno radi, mi nikad nismo ni stigli da gradimo taj odnos. Pre nisam to toliko shvatao. Međutim, to nikad nije trebalo da bude prepreka da se neke stvari promene - dodao je Kristijan.

Nije poznato kad i gde se Aki upoznao s Barbarom, ali s njom proživljava drugu mladost. Njegova nova ljubav je već mesecima obavijena velom tajni. Par vezu pažljivo krije od očiju javnosti, a vreme samo za sebe provode u Sloveniji.

Kopaonik, Aki Rahimovski Parni valjak

Aki Rahimovski; Foto: Andrej Nihil

Iako se na estradni dugo šuška o njihovoj idili, članovi "Parnog valjka" o tome odbijaju da pričaju.

Rahimovski nikad nije voleo da govori o svom privatnom životu. Njegove bivše supruge nisu poznate javnosti, a i o odnosu sa sinom Kristijanom retko je govorio.

Jednom prilikom je rekao da je Kristijan njegova krv od koje ne može pobeći i da se cela porodica okuplja u Skoplju na zajedničkim slavljima. Privatni život i dalje želi da drži dalje od javnosti, pa o novoj idili nije hteo da govori ni ovog puta.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA