≫ 

Biljana Tipsarević u 6. mesecu trudnoće u minijaturnom bikiniju pokazala zanosnu figuru i stomačić

Porodica Tipsarević trenutno uživa na odmoru u Dubaiju

  • 4

Modna kreatorka Biljana Tipsarević (36) i njen suprug teniser Janko Tipsarević (35) očekuju svoje drugo dete, a trenutno sa ćerkicom Emili borave na odmoru u Dubaiju.

Lepa Biljana na svom Instagram profilu podelila je fotku sa svojom naslednicom na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak.

Jankova supruga u blagoslovenom stanju pozira u crnom kupaćem kostimu u vodi, dok njena naslednica stoji pored nje i u rukama drži koficu za igranje.

Tipsarevićima očigledno prija odmor, te uživaju u vodi i toplim sunčevim zracima, a modna kreatorka u 6. mesecu trudnoće izgleda odlično i ne skida širok osmeh sa lica.

Inače, Biljana je na početku želela da u javnosti sakrije da je u drugom stanju, međutim, kako joj je već na početku trudnički stomačić bio u uočljiv - nije mogla da ga "prikrije".

Biljana i Janko očekuju dečaka, a njihova naslednica priželjkivala je da će dobiti sestricu.

Biljana Tipsarević Biljana Tipsarević u 6. mesecu trudnoće, Printskrin: Instagram/biljanatipsarevic

Emili jedva čeka da dobijemo bebu i stalno priča da će je čuvati i pomagati mi. Išla je, čak, sa mnom kod lekara, a i pravi crteže za bebu. Misli da će stići devojčica, verovatno zato što to želi, budući da moja sestra ima sina, a i drugi je na putu. Emili mnogo voli brata, što je i logično, jer smo porodično jako vezani. Njih dvoje se divno druže, ali kad je čula da će dobiti još jednog brata, verovatno je zaključila da će biti u prevelikoj manjini, pa je "poručila" sestru, a mi još uvek nismo dobili odgovor na pitanje - kog pola je beba. Emili je nesebično dete, koje sve želi da deli sa drugima. Verujem da će tako i ostati, a Janko i ja ćemo poraditi na tome da shvati da ljubav, kad se deli, ne postaje manja, naprotiv - rekla je kreatorka svojevremeno  za Pink.

Video: Zimonjić plakao, Nole i Janko slomljeni: Najtužniji prizor zlatne generacije srpskog tenisa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dubai

    24. februar 2020 | 21:12

    Ja sam staromodna,sta ce trudna tamo da se peci po Arapskim plazama. Za mene uzas.

  • Kk

    24. februar 2020 | 22:19

    Ne bi ni ona, INSTAGRAM zahteva, mora da se slika, da se vidi itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA