≫ 

Sin Luke Jovića proslavio 1. rođendan! Fudbaler se nije pojavio, sve oči uperene u njegovu bivšu

Prostor prestoničkog restorana bio je dekorisan u plavim, belim i zlatnim bojama, svuda su bili baloni, kao i razne igračke i slatke poslastice

  • 16
Anđela Manitašević, David Jović Anđela i David, Printskrin: Instagram/andjela__manitasevic

Sin fudbalera Luke Jovića, maleni David večeras, 24. februara proslavlja svoj 1. rođendan u jednom prestoničkom restoranu.

Davida je na rođendansku proslavu dovela Lukina bivša devojka i majka njihovog naslednika, Anđela Manitašević. Fudbaler je trenutno u Madridu, a u Srbiju na proslavu nije mogao da dođe zbog zdravstvenih problema.

David Jovic, Luka Jovic, Andjela Manitasevic Anđela, Foto: ATA Images

Anđela je zablistala u šljokičastoj haljini sa dubokim šlicem, a nije skidala širok osmeh sa lica dok je u naručju držala svog sina, kao i kada je dočekivala goste.

Na rođendanu bila je Anđelina i Lukina porodica, dok je fudbalerov otac otkrio da će Jović svom nasledniku napraviti rođendan i u Španiji.

-  Sutra idemo, Luka pravi tamo u Španiji, nije mogao da dođe. Dobro je on sad, sve je bolje. Sve (devojke) koje su njemu dobre su i nama dobre. Ponosni smo i na ćerku i na Luku, izveli smo ih na pravi put - rekao je Lukin otac, koji je veoma ponosan na unuka - rekao je Lukin otac za Pink.rs.

David Jovic, Luka Jovic, Andjela Manitasevic Anđela sa njenim i Lukinim sinom Davidom, Foto: ATA Images

Lukin i Anđelin naslednik bio je u sivom odelu, a kao i svako dete, radovao se svojoj proslavi rođendana i što je sva pažnja usmerena na njega.

Prostor prestoničkog restorana bio je dekorisan u plavim, belim i zlatnim bojama, svuda su bili baloni, kao i razne igračke i slatke poslastice.

David Jovic, Luka Jovic, Andjela Manitasevic Lukin otac, Anđela i David, Foto: ATA Images

Na rođendanskoj proslavi Jovićevog sina pevaće Ivana Pavković i Slobodan Radanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirka

    24. februar 2020 | 22:01

    Na decjem rodjendanu peva Sloba...omg...

  • Jana

    24. februar 2020 | 23:12

    Sloba i Luka Jovic su prijatelji i prate se na instagramu i njegova zelja je bila da peva Sloba

  • Pitam se

    24. februar 2020 | 21:47

    Neka su svi zivi, zdravi i srecni ali zassto ovoliko pompe i ludila oko decijih rodjendana? Ljudi su odlepili,a vecina ne shvata da ovo nije normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA