Nikad provokativnija! Slavica Ćukteraš se skinula u donji veš, pa pokazala čime raspolaže

Slavica je nakon razvoda primetno slobodnija na društvenim mrežama, pa je svoje pratioce počela da časti seksi selfijima

  • 26
Slavica Ćukteraš Foto: Marko Jovanović

Pevačica Slavica Ćukteraš (35) objavila je nikad provokativiju fotku kojom je zapalila Instagram.

Slavica je nakon razvoda od golmana Vladimira Avramova primetno slobodnija na društvenim mrežama, pa je svoje pratioce počela da časti seksi selfijima.

Pevačica pozira samo u donjem vešu, dok na nogama ima čarape. Ona je zauzela bezobraznu pozu i seksi fotografijom u brusu i gaćicama pokazala čime raspolaže.

Brojali su mi "greške", ćaše, dolaske u sitne sate... Brojali bi i oni sebi, ali nisu ziveli. I naravno, čarape - napisala je Slavica.

Kako Slavicu nisu navikli da viđaju u slobodnom izdanju, njeni pratioci na Instagramu potpuno su poludeli kada je ona objavila seksi prizor na koji nisu ostali imuni.

"Što bi se reklo: "Sve je ovo majka priroda dala", "Ta mala grmi", "Kao praćka si Slavice", "Preuzela život u svoje ruke", "Bila i ostala jedna od najboljih ribetina u Grandu", komentari su ispod pevačicine objave.

Slavica Ćukteraš Objava Slavice Ćukteraš, Printskrin: Instgarm/cukterasslavica

Podsećamo, Slavica i Vladimir razveli su se nakon 5 godina braka u kojem su dobili ćerku Viktoriju koja ima 3 godine. Njih dvoje su se sporazumno razveli i u dobrim su odnosima, a i dalje su velika podrška jedno drugom, prvenstveno zbog ćerke.

Video: Pevačica otkriva da se plašila povratka na scenu

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm

    25. februar 2020 | 07:46

    Zalosti. Razvela se i sad se sami slika te u ovoj te u onoj pozi, pa sad i u gacama. Kao da je bila udata za turcina pa bila pokrivena pa sad krenula da se skida. Zalosno, Slavice! Ne radi to sebi! Nisi riba, imas 35 godina, majka si i sve to deluje jadno.

  • Dona

    25. februar 2020 | 07:01

    Ona kako se razvela samo se skida.

  • Zmaj.

    25. februar 2020 | 07:11

    To što se skidaju samo je sitnica od onog što sve rade da bi ostale u "igri".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA