≫ 

Veljko nakon diplomiranja objasnio mladima kako mogu da rade i uče: Samo tako možete uspeti!

Otkrio je koju temu je odabrao za diplomski rad i sa kojom ocenom je diplomirao. Studenti, kako vam se čine ovi saveti?

  • 34
Veljko Raznatović, diploma

Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Instagram/veljkoraznatovic

Veljko Ražnatović  (23) pohvalio se na svom Instagram nalogu da je diplomirao na Visokoj školi za primenjene i pravne nauke "Prometej" u Banjaluci.

S obzirom na to da se ozbiljno posvetio sportu i svojoj bokserskoj karijeri, novopečeni ekonomista Veljko je za naš portal otkrio koliko je njemu bilo teško da pored mnogobrojnih obaveza uspešno završi fakultet, ali i koji ispit mu je zadao najveće muke.

- Svi ispiti kod profesora Tešanovića su i meni i ostalim studentima bili najteži. Tu sam morao da budem snalažljiv više nego u ringu. Na kraju, pobedio sam, kao i u svih osam mojih pojavljivanja među konopcima - kroz prepoznatljiv smešak počinje razgovor Veljko za TelegrafJETSET.

Ražnatović je otkrio i koju temu je odabrao za svoj diplomski rad i sa kojom ocenom je odbranio svoju izabranu temu.

- Ekonomija u Evropskoj uniji. Osmicu sam dobio, nisam se baš nešto pripremao za diplomski. Imao sam meč u Banjaluci malo posle ispita, bitnije mi je bilo da nokautiram Mađara pred krcatim "Borikom". Tu sam dobio desetku, pao je u drugoj rundi!

On nam je otkrio koji su mu dalji planovi, kao i da li planira da se u daljoj budućnosti bavi strukom koju je odbarao da studira ili će diplomu samo uramiti i okačiti na zid.

- Sada razmišljam samo o boksu, tu se vidim i u budućnosti, ali nikad se ne zna gde put može da vas odvede... Diploma sigurno ne smeta.

boks meč Veljko Ražnatović  RINGIER-KONTAL

Veljko Ražnatović, Foto: Promo

Sa Veljkom smo razgovarali o mogućnosti nastavka školovanja i upisu master studija, a evo i šta Ražnatović misli o toj temi.

- Planiram da doktoriram, ali boks! Da, krajem ove ili početkom sledeće godine, osvojim pojas evropskog šampiona, Bože zdravlja. Posle toga da jurim i svetski tron.

Veljko je na kraju razgovora dao savet svim studentima i poslao važnu poruku svim mladim ljudima.

boks meč Veljko Ražnatović  RINGIER-KONTAL

Veljko planira da se posveti boksu, Foto: Promo

- Za svakog mladog čoveka je bitno da se školuje. Nije toliko teško, ako ste organizovani, da trenirate nešto, recimo, ali i da pohađate fakultet. Ili, da radite i učite. Zahteva odricanja, ali sam ubeđen da se samo tako može uspeti u životu - kaže Veljko za TelegrafJETSET.

Video: Osećam se kao ubica! Ražnatović nokaut Mađara opisao kao jedan od najlepših u karijeri

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GagiBL

    25. februar 2020 | 17:21

    Sta je ovo, kakva je ovo sprdacina... Ja sam iz BL i to sto je on zavrsio je jedna od dve ustanove u BL sa kojima se svi sprdaju ako hoces da nekoga uvedis... Pa sami ukucajte Prometej ili Konunikoloski "fakultet" i sve ce vam biti jasno, malo procitate komentare, novinske clanke i imace te informacije kakav je "fakultet" zavrsio ovaj mali. Pored tolike Srbije ali i tolikih fakulteta u BiH i BL koji su svetski priznati on zavrsi faks koji je smesten u dve i po prostorije a u prizemlju frizerski salon, kafana i autoservis, ko ne veruje neka nadje na netu....

  • Jelte

    25. februar 2020 | 16:42

    Ovo se s nama neko sprda ? Tako i treba , za bolje nismo !

  • Pele

    25. februar 2020 | 12:31

    Svi dolaze u Beograd da studiraju i diplomiraju samo on ide u Banja Luku .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA