Luka nije došao, ali je tu bio novi dečko: Jovićeva bivša na 1. rođendanu sina u zagrljaju fudbalera

Mladi momak potiče iz sportske porodice, pošto mu je otac legenda srpske atletike i sadašnji direktor Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković

  • 3
David Jović rođendan, Luka Jović, Anđel sa detetom i dečkom Foto: ATA images, Marko Jovanović

Anđela Manitašević i Luka Jović organizovali su u Beogradu proslavu 1. rođendana njihovog sina Davida, ali slavljenikov tata, fudbaler Real Madrida, nije mogao da prisustvuje slavlju.

Kako se pričalo na slavlju, Luka nije mogao da dođe zbog zdravstvenih problema, već je ostao u Madridu gde mu društvo pravi nova devojka, Sofija Milošević.

Međutim, Anđela je imala mušku podršku na rođendanu sina, pošto je sa njom došao i sve vreme bio uz nju novi dečko, takođe fudbaler, Nemanja Branković.

Njih dvoje su, zajedno sa malim Davidom, došli na luksuznu proslavu, a sve vreme su bili nasmejani, raspoloženi, pokazujući koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

Nemanja je nekadašnji igrač OFK Beograda, koji trenutno nastupa za Sinđelić i igra na poziciji štopera.

David Jović, rođendan Anđela sa sinom i Nemanjom, Foto: ATA images

Mladi momak potiče iz sportske porodice, pošto mu je otac legenda srpske atletike i sadašnji direktor Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković.

Inače, kada je par objavio da su u vezi, mnogi su im u komentarima pisali komentare podrške, hvaleći ih da su sjajan par.

VIDEO: Predrag Mijatović o Partizanu i Zvezdi, Luki Joviću i prijateljstvu sa Ostojom Mijailovićem

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikita

    25. februar 2020 | 14:27

    Lukina bivsa je zeljna medija. Pozvala novinare i daje izjave.

  • Sofija

    4. mart 2020 | 14:32

    Andjeli nisu potrebni novinari Ona je obicna prirodna devokka iz naroda a prvenstveno dobta majka .Zato je i voljeno dete od porodi ce i naroda. Sa Lukom je od tinrjdjerskih dana . HTELI SU Smeska a onfa su se putevi razisli.Luka je dobar otac i svaka mu cast na tome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA