≫ 

Sestra Luke Jovića prava je lepotica, pobedila je opaku bolest, a sada ne skida osmeh sa lica

Na proslavi 1. rođendana Lukinog sina, njegova sestra se nije odvajala od sestrića

  • 5
Luka Jovic

Foto: Instagram/milla_jovic

Sin fudbalera Luke Jovića, maleni David sinoć je, 24. februara, proslavio svoj 1. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a pored fudbalerove bivše dveojke Anđela Manitašević, veliku pažnju je privukla i njegova rođena sestra Miljana.

Na glamuroznoj proslavi Anđela je sa svojom i Lukinom porodicom dočekivala goste, dok se fudbaler zbog zdravstvenih problema nije pojavio rođendanskoj žurki.

Od Anđele i malog Davida nije se odvajala Lukina rođena sestra Milijana, koja je, kao i cela porodica Jović, u odličnim odnosima sa fudbalerovom bivšom dveojkom.

Mladi fudbaler Real Madrida jako je vezan za svoju stariju sestru, koja je pre nekoliko godina prošla kroz težak period i uspela da pobedi opaku bolest - leukemiju.

Luka je jednom prilikom otvorio dušu i otkrio sve o teškim trenucima kroz koje je tada prolazila porodica Jović.

- Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao devet ili deset godina, starija sestra je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru - ispričao je svojevremeno Luka za strane medije.

Mila Jovic

Lukina sestra Miljana sa njegovim nasldnikom Daviidom, Foto: Instagram/milla_jovic

- Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom. Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo - rekao je tada fudlaber.

Mila Jovic

Sestra Luke Jovića, Foto: Instagram/milla_jovic

Inače, Luka će svom nasledniku napraviti još jednu rođendansku proslavu u Madridu, a njegova bivša devojka i majka negovog sina zbog poslovnih obaveza neće prisustvovati.

Video: Jović obukao dres Reala, izašao na teren Bernabeua, a onda se zaviorila srpska trobojka

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA