≫ 

Srpski kreator stigao iz Italije, pa odlučio da dve nedelje bude u kućnom karantinu: Tamo je haos!

- Došli smo sa maskama i nosili smo ih i tamo sve vreme dok smo bili - ispričao je Stefan Đoković koji je predstavio svoju kolekciju na Milanskoj nedelji mode

  • 2
Stefan Đoković Stefan Đoković na Milanskoj nedelji mode/Foto: Privatna arhiva

Panika zbog koronavirusa širi se i Italijom, gde je u ponedeljak sedam osoba umrlo od posledica ovog virusa, prenele su svetske agencije.

Srpski dizajner Stefan Đoković u nedelju je na Milanskoj nedelji mode predstavio svoju kolekciju, noseći majicu na kojoj je pisalo "Pomolimo se za Kinu", ispričao je kako se sve u trenutku pretvorilo u "veliki haos".

- Situacija se u trenutku potpuno promenila, iz tog neverovatnog trenutka revije sve se pretvorilo u haos. Ulice su puste i Milano će verovatno biti zatvoren, jer već sada neki prijatelji imaju problem da uđu i izađu iz grada - izjavio je Đoković, koji se tek vratio iz Milana.

- Došli smo sa maskama i nosili smo ih i tamo sve vreme dok smo bili. To su nam otkrili kada smo stigli tamo - ispričao je kreator i dodao da su Italijani baš uplašeni zbog novonastale situacije, te da su brzo reagovali.

- Koliko je to tamo opasna situacija i koliko su zaista napravili frku, ne znam, ali mislim da je svakako bolje da se to predupredi - izjavio je.

Stefan je po povratku smoinicijativno odlučio da dve nedelje bude u kućnom karantinu, iako nema nikakve simptome.

- Napunili su mi stan hranom, a i ja zaista imam dosta posla budući da spremam koncert u Sava centru, tako da ću sedeti kod kuće i vežbati - rekao je kreator, koji je inače i pijanista.

Video: Patrole karabinjera oko grada u karantinu: Italijanski Lodi je grad duhova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    25. februar 2020 | 17:40

    Bravo. To je trebalo da uradi i Suzana Peric u ortaci, a ne da se seta po gradu i televizijama.

  • I.V.

    25. februar 2020 | 21:31

    Vrlo jasan i poučan potez savesnog gradjanina koji bi i ostali trebalo da slede kao preporuku svetske zdravstvene organizacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA