≫ 

Dragana Mićalović u seksi haljini dobila najlepši kompliment od sestre Slobode

Sestre Mićalović veoma su bliske, a pažnjom i ljubavlju koju pružaju jedna drugoj često oduševe sve

  • 5
Sloboda i Dragana Micalovic Foto: ATA Images

Glumice Dragana (28) i Sloboda Mićalović (38) veoma su bliske, a reči koje je starija setsra uputila svojoj mezimici nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Dragana je pozirala u elegantnoj haljini koja je u gornjem delu bila kao korset sa tankim bretelama, te su grudi popularne glumice bile naglašene, ali sa ukusom.

Donji deo kreacije je bio od tila sa dubokim šlicem, a Dragana se fotografisala u nekoliko poza koje su istakle njenu ženstvenost i prirodnu lepotu.

Slobodi su se dopale fotografije njne mlađe sestre te joj je poručila: "Najlepše moje", a ona joj je uzvratila brojnim emotikomima srculenaca i poljubaca.

Jedna od najuspešnijih mlađih glumica oduševila je pratice svojim stajlingom, te je na račun izgleda dobila brojne komplimente.

Podsećamo, Dragana je veoma vezana za svoju porodicu, te slobodno vreme provodi sa njima. Za Božić Dragana je majkom, sestrom Slobodom, zetom Vojinom i njihovom decom otišla u Čortanovce, gde su uživali u lepom vremenu i specijalitetima.

 
 
 
View this post on Instagram
Pozdrav treneru😁💪 @dositej.modernog.doba #photo @jakov_simovic #dress @aminahasanbegovic #hair @aleksa_la_vie #makeup @mariatothovaA post shared by Dragana Micalovic (@draganamicalovic_official) on

Inače, Dragana i Sloboda imaju još jednu, najsatriju sestru Mirjanu koja se ne bavi javnim poslom, a svoje sestre podržava u karijerama.

Video: Dragana Mićalović iskreno o Slobodi, kog očevog saveta se drži i kako je ostvarila želju da upozna Žarka Lauševića

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA