≫ 

Trudna Aleksandra Subotić! Čeka dete sa Pecom Vijagrom, ali to nije sve

- Magdalena me je pitala, kada je saznala, da li ću isto da je volim kada se Aleksandra porodi - kaže Karađorđe za naš portal

  • 33
Aleksandra Subotic Peca vijagra

Foto: Instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić trudna je sa Petrom Raspopovićem Pecom, zvanim Peca Vijagra, potvrdio je za Telegraf JETSET njen otac Karađorđe Subotić.

- Istina je, presrećan sam! Drago mi je što će moja da poveća natalitet Srbije, ali trudna mi je i druga ćerka! Biću trostruki deda, imam Magdalenu i dobijam još dva unučeta - kaže nam Karađorđe.

- Magdalena me je pitala, kada je saznala, da li ću isto da je volim kada se Aleksandra porodi. Rekao sam da ću svo troje isto da ih volim - dodaje Subotić za naš portal.

Podsetimo, Aleksandra i Peca u vezi su od marta 2019. godine, što se saznalo kada se ona vratila u "Zadrugu 2" nakon diskvalifikacije.

- Moram da kažem da sam mnogo srećna! Živim život iz bajke, on je moj princ koga sam dugo čekala. Brak za sada ne planiram, kratko smo u vezi da bih sada o tome pričala, ali ako se ovako nastavi... nikad se ne zna - rekla je Aleksandra o Peci u oktobru 2019.

Aleksandra već ima ćerku Magdalenu sa Aleksandrom Čabarkapom, sa kojim godinama nije u dobrim odnosima. Pre Pece bila je u vezi sa Davidom Dragojevićem, sa kojim je raskinula nakon što ju je u rijalitiju prevario sa Anom Korać.

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mileta

    26. februar 2020 | 10:33

    Peca vijagra..... cela rubrika je za razbribrigu. Kakve katikature od ljudi

  • Nbg

    26. februar 2020 | 10:30

    Peca vijagra hahahahahah pa plačem 😂😂😂

  • Ljuba

    26. februar 2020 | 15:59

    Bože mili ko im daje ove umobolne nadimke: Viagra,Torta, Makarona....A ova i slične starlete nisu ni za komentar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA