Strugar prodao konja koji ga je spojio sa Milicom

Nije poznato zašto je glumac odlučio da proda svog ljubimca

  • 4
Petar Strugar, Milica Todorovic Foto: Nikola Tomić, Youtube/Milica Todorovic

Glumac Petar Strugar (32) je na svom Instagram profilu podelio fotografiju svog konja Aresa i uz emotivnu poruku se oprostio od njega.

Naime, Petar je iz nepoznatih razloga odlučio da proda svog ljubimca, koji je spojio njega i pevačicu Milicu Todorović koji su već nekoliko meseci u srećnoj vezi.

- Skakali smo u nedelju i tako se rastali od Aresa. Čestitam novom vlasniku, kupio je opasnu facu. Dugo neka vas veseli! - poručio je glumac.

Milica nije odolela te je odmah u komentaru ispod objave ostavila emotikone srca.

Podsećamo, Milicu i Petra su se upoznali zahvaljujući Strugarovom konju, kog je pevačica iznajmila za potrebe snimanja spota za pesmu "Ljubav manje".

- Jesmo u vezi... Možda smo malo manje od tri meseca. Ja iz veze u veze, samo se prilepim ko krpelj i ne možeš da me se otarasiš. Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu "Ljubav manje" i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne - ispričala je Milica.

- Tako da eto, došao na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja, a sad je već zajednički konj (smeh). To je miraz. Sve sam ja uredno platila. Ništa, ja mu posle napisala poruku "E lep ti konj" i on kao "Hahaha, hvala", bilo je tu nekih doskočica koje nisu za TV, ali jako je duhovit i to je ono što me je privuklo, definitivno su nam se šifre poklopile. U stvari, on je mene muvao, nisam ja njega. Jednom sam sela samo na konja - objasnila je pevačica pre mesec dana.

Petrovu objava u kojoj se oporstio od Aresa pogledajte u nastavku teksta.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели PetarStrugar (@p_strugar) дана

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA