≫ 

Ko je devojka koja je za 48 sati postala "milionerka" i za koju pričaju da je "ubica" narodnjaka

Mlada pevačica nam je otkrila kako se rodila ljubav prema muzici

  • 1

Pevačica Emina Tufo pre nekoliko dana objavila je svoju novu pesmu "Roman" koja je za kratak vremenski period osvojila srca publike, a zanimljivo je bilo to što je za svega 48 sati pesma "skupila" milion pregleda, bez plaćenih reklama.

Mladu pevačicu, koja radi bar 3 od 7 dana u nedelji, zovu "ubica" narodnjaka, zbog specifične boje glasa koja je prava narodnjačka. Emina je bila gost naše portala  i otkrla nam je kako je zavolela pevanje, kakvu karijeru priželjkuje, ali i koja je to pevačica kojaj joj čestita svaki uspeh.

- Hvala puno na pozivu i drago mi je što je povod ta moja nova pesma. Pesma je prošla divno! Moram da priznam da sam očekivala uspeh jer je pesma pre svega kvalitetna, ali s obzirom da kvalitet malo sporije ide nisam očekivala da će tako brzo da osvoji publiku, ali nadam se da će nastaviti polako da se pesma da se penje ka višem - kaže Emina za Telegraf JETSET.

- Pesma je rađena po istinitom događaju, odnosno tekst pesme je inspirisan istinitom pričom. Tekst pesme i pesma kao pesma nema generano veze sa mojim privatnim životm, ali su se mnoge žene nažalost pronašle u istoj. To pesmu sam ja čula da je Bane nekada davno otpevao na društvenim mrežama i izgleda da je pesma bila suđena meni - priča mlada pevačica.

Kaže, ljubav prema muzici nosi od kada zna za sebe.

- Pa sve je počelo ok sam još bila u maminom stomaku, obzirom da sam dobila ime po jednom maloj devojčici koja je nekada bila deo hora. Ja sam bukvalno od trećeg razreda osnove škole počela da se prijavljujem na razna muzička takmičenja gde sam uvek pravila lepe i zapažene uspehe. Kasnije sam upisala muzičku školu i tako se nastavilo - priča Emina.

Emina je bila i deo velikog muzičkog takmičenja, a sada nam je ispričala kako su na nju uticali komentari njenih starijih kolega i otkrila sa kojom velikom zvezdom narodne muzike se i danas čuje. Ona je jedan od retkih kandidata koji su odbili da potpišu ugovor sa Grandom, ali kaže da se zbog toga  nimalo ne kaje.

Emina Tufo Emina Tufo, Foto: Kenan Rašinlić (RK Photography)

- Ja kada sam se takmičila u "Zvezdama Granda" stvarno sam imala samo pozitivne komentare, ali moram da priznam da su mi najviše prijali komentari Zorice Brunclik. Bez obzira i na dobre i oštre komentare ona je žena koja mi i danas čestita svaki praznik i sa kojom se redovno čujem, pa se nadam da ću u skorije vreme biti i gost na njenom koncertu - ispričala je Tufo.

Otkrila je i kakvu karijeru priželjkuje i u kojoj balkanskoj pevačici vidi uzora.

- Generalno sam se uvek divila karijeri i životu Dragane Mirković. Težim da budem takav kalibar, da me ljudi cene i prate i pamte po mom glasu. Upravo se zato trudim da samo tako gradim karijeru i ne bih volela da se neko zakači za nešto drugo kad sam ja u pitanju. Zato mi je ona primer kako se može na kvalitetnim pesmama napraviti velika karijera, bez skandala i preteranih skidanja. Ne moram biti druga Dragana, ali eto, njena karijera je nešto što priželjkujem - priča Emina.

Mlada pevačica učestovala je i u pisanju scenarija za mnoge scene u svom novom spotu, a sada je ispričala da osim pevanja, mlada pevačica gaji ljubav i prema pisanju poezija i raznih priča.

Armin Bjedić, Gorana Babić, Emina Tufo, Nenad Manojlović, Zvezde Granda Emina Tufo tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", Foto: Promo

- Ja kada sam bila manja, odnosno u osnovnoj školi pisala sam poeziju i za to osvajala nagrade kao školska ustanva. Uvek sam volelal da pišem pa sam čak napisala i neke pesme, ali moraš imati hrabrosti da bi svoj rad predstavio ljudima, javnosti. Ja za to još uvek nemam hrabrosti da ih prikažem. Što se tiče scenaria za pesmu "Roman", kada sam čula pesmu samo su mi navirale slike u glavi i to je to - otkrila je Emina.

Kakvo je njeno mišljenje o novom pravcu muzike, ali i šta misli o koleginicama Džejli Ramović i Ilmi Karahmet pogledajte u videu na početku teksta.

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    27. februar 2020 | 12:25

    Generalno svaka koja se takmicila priznala je da je bila sa nekim iz granda da bi proala dalje pa isto tako i ti samo zavisi sa kim a tvoje pevanje i muzika su dca razlicita pojam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA