Prva slika trudne Aleksandre Subotić! Pohvalila se frizurom, ali svi sada gledaju u njen stomak

Aleksandra je ponovo u drugom stanju, ovaj put čeka dete sa Pecom Vijagrom

  • 12
Aleksandra Subotic Foto: Instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić čeka dete da Petrom Raspopovićem Pecom, zvanim Peca Vijagra, potvrđeno je ranije za naš portal od strane njenog oca Karađorđa Subotića, a sada je objavljena i prva njena slika u drugom stanju.

Kako je poznato, Aleksandri je ovo druga trudnoća, budući da sa Aleksandrom Čabarkapom već ima ćerku Magdalenu, a u vezu sa Pecom Vijagrom stupila je nakon veze sa Davidom Dragojevićem, sa kojim se raskid dogodio kada ju je javno, u Zadruzi, prevario sa Anom Korać.

Sa Pecom je u vezi su od marta 2019. godine i objavljivala je zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a sada je pokazala i kako izgleda na početku druge trudnoće.

Iako je, možda, akcenat želela da stavi na drugačiju frizuru budući da se slikala u frizerskom salonu i skratila kosu, a uz to napisala komentar: "Malo za promenu", nakon objave na našem portalu da je u drugom stanju, jasno je da svi obraćaju pažnju na njen stomak.

Za sada on još nije toliko primetan iako Aleksandra nosi uske farmerke i usku majicu, ali verujemo da će u narednim mesecima Subotićeva i te kako deliti sve sa fanovima.

Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić ponovo u drugom stanju/Foto: Instagram

Istina je, presrećan sam! Drago mi je što će moja ćerka da poveća natalitet Srbije, ali trudna mi je i druga ćerka! Biću trostruki deda, imam Magdalenu i dobijam još dva unučeta - rekao nam Karađorđe kada je potvrdio za naš portal Aleksandrinu trudnoću.

- Magdalena me je pitala kada je saznala, da li ću isto da je volim kada se Aleksandra porodi. Rekao sam da ću svo troje isto da ih volim - dodao je.

Video: U šoku sam: Aleksandra saznala da je bačena bomba na kuću dadilje njene ćerke Magdalene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    26. februar 2020 | 19:52

    Hahaha ....peca vijagra?!

  • Srx Bg

    26. februar 2020 | 19:32

    Sa kim imas dete ?Sa Pecom Vijagrom,majko mila..

  • Ena

    26. februar 2020 | 19:10

    Jel opet sa maminim deckom trudna?To je najava za ulazak u rijaliti .Nije dugo bila bas nam nedostaje 🙄😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA