≫ 

"Mnogo je to za jednog imigranta..." Snažna poruka hrvatske pevačice o Beogradu o kojoj se priča

- Što sam starija, više to znam ceniti. Otvorio si širom vrata, da mi budeš dom. Hvala ti, Beograde - poručila je Ida

  • 7
Ida Prester Foto: Instagram/idaprester1985 • Foto: Instagram/idaprester1985

Hrvatska pevačica Ida Prester (41) godinama živi u Beogradu, pošto se udala za srpskog biznismena Ivana Peševskog sa kojim je dobila sinove Roka i Rija.

Iva često svojim objavama i iskrenim stavovima privuče pažnju javnosti, a to je učinila i sada, porukom o Beogradu u kojoj je sebe nazvala "imigrantom".

- Često se ljutim na tebe. Prljav si, bučan i neurotičan. Teško je sa tobom odgajati decu, daleko si od oaze mira i zdravog života. Saspeš svakom sve u facu, pušiš i piješ ko da nema sutra, prkosno se podsmevaš, često me plaši ta divlja energija. A opet... - počela je Ida.

- Niko u svetu me nije sa toliko radosti primio. Gde god dođem dočekaju me osmesi. Voliš i podržavaš sve što radim, čak i kad se ne razumemo i čini ti se da sam pala s Marsa sa svojim idejama, znam da ti je drago da sam tu. Ne trudiš se da me promeniš, obožavaš kako pričam, ne daš mi da pričam kao ti. U sedam godina nisam doživela ni jednu jedinu grubost, ni jednu provokaciju, ni jedan: ovde se kaže hleb, a ne kruh. Puno je to za jednog imigranta. Što sam starija, više to znam ceniti. Otvorio si širom vrata, da mi budeš dom. Hvala ti, Beograde - poručila je Ida.

Video: Pobednik se vratio na svoj presto: Simbol Beograda podignut nakon četiri meseca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    27. februar 2020 | 11:57

    Beograd nije prljav grad nego je samo ponekad na nekim mestima neuredan.A ko ga voliš i živiš u njemu onda ga nemoj vređati.......

  • Невена

    27. februar 2020 | 11:47

    Ма диван је тај Београд био и остао само што је често пута у својој историји сопственом (Српском) народу неопростиво врата стражницом затворио ... а вама па вама хрватицама је увијек великодушно врата отварао.... ко зна за што је то добро осим спознаје да Загреб и није никада према Српкињама ни приближно коректан , слободан и отворен био ... 😃

  • mister no

    27. februar 2020 | 11:47

    Lepo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA