Indira se malo više opustila pa sa bivšim povela priču o detaljima iz života, Čoli i Breni

Pevačica je u lajv prenosu otkrila pregršt zanimljivih informacija iz svog života

  • 2
Indira Radić, Zdravko Čolić

Foto-montaža: ATA Images, Pixabay

Pevačica Indira Radić opustila se uz koju čašu vina i otkrila pikanterije iz svog života tokom lajv prenosa na svom Fejsbuk nalogu.

Ona je u društvu kompozitora Gorana Ratkovića Raleta pričala o svom životu, pa pomenula mnoge kolege među kojima su se našli Zdravko Čolić, Alen Islamović, Lepa Brena.

Indira je razgovor sa svojim pratiocima započela tako što im je najavila da će, ako ostanu da gledaju, imati priliku da pogledaju njen rijaliti.

- Ljudi moji, ovo večeras ovde nema nijedna televizija. Ja sam razmišljala da napravim jedan rijaliti od svog života. Bilo bi vrlo zanimljivo da vidite kako ja živim. Od jutra, kad se budim, do noći, kad legnem da spavam, i šta se sve dešava kod mene -započela je govor Indira.

Na njenu priču odmah se nadovezao kompozitor Rale, u čijem društvu je to veče uživala pevačica.

- Videli bi mnogo šume. Ja zbog nje patike nisam kupovao, stalno sam u čizmama, ne mogu u čizmama da šetam po šumi. Ona i Zdravko Čolić, to su ti dva šetača u fulu - rekao je Rale.

- Pa, Čola legenda. Mi se redovno srećemo po Kalemegdanu - otkrila je pevačica.

- Kakav Kalemegdan (smeh)! Na Kalemegdanu (smeh), na Košutnjaku se, ženo, viđate, kakav Kalemegdan - ispravio ju je kompozitor.

- Pa, neću da otkrivam gde se krećemo. Sad više ne smemo po Košutnjaku noću da se sastajemo. Otkrio si sve -rekla je Indira.

Indira Radić

Printskrin: Telegraf

Nakon priče o Čoli, pevačica je pomenula i koleginicu Lepu Brenu. Naime, Indira je rekla kako pevač mora da zna kada treba da se povuče, a na njene reči odmah se nadovezao i Rale.

- Kada sam Breni radio onaj prvi naš zajednički album "Luda za tobom", imala je blizu 40 godina i kaže ona meni: "Znaš, Rale, mislila sam da ću do 40. godine da pevam, ali sad sam odlučila, pevaću do 50". Dođe 50. godina, peva ona i dalje, folirantkinja. Kaže ona meni: "Sada ću do 60". Ma, pevaće Brena dok je živa - otkrio je Rale.

Indira je zatim otkrila da je ona među prvima uvela mnoge novitete na našoj sceni, među kojima je i skidanje muškaraca na sceni.

- Mi smo prvi uveli skidanje na sceni i koncertima. Bili su striperi koje sam ja skidala. Posle su svi krenuli. Ali je bitno da smo mi prvi to pokrenuli. Marina Tucaković je kraljica, ona je pisala tu pesmu. Sve moje hitove - ispričala je Radićeva.

Indira Radić, Marina Tucaković

Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Na kraju njihovog obraćanja javnosti, Rale je otkrio i da se pre mnogo godina umalo potukao zbog Indirine plesne tačke.

- Sećam se, prvo izvođenje pesme, "Grand šou", ti si bila sa tom tačkom i nisi dobro skinula stripere, nije bio dobar tajming. I ja odem kod Miljuša i kažem da mora da se ponovi. I on kaže da ne može, gotovo je. I on meni kaže, izlazi napolje. I ja ga dohvatim, zamalo da zadavim čoveka. Onda je uleteo Saša Popović i smirio je strasti. Posle si ponovila - otkrio je Ratković.

Kompozitor je jednog momenta otkrio da ni u Makedoniju ne idu, jer su im tamo ostali dužni 26.000 evra.

Video: Indira Radić prvi put nastupila u gej klubu pa poručila: Ne želim da uzmem Karleuši titulu gej ikone

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA