≫ 

"Kao da si druga osoba!": Kija pevala uživo, a od njenog dekoltea niko nije mogao da odvoji pogled

Kija je u pratnji devojke koja svira gitaru otpevala pesmu Due Lipe "Don't Start Now"

Pevačica Kristina Kija Kockar (30) oduševila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram nakon što je sa njima podelila snimak na kojem peva uživo.

Kija je u pratnji devojke koja svira gitaru otpevala pesmu Due Lipe "Don't Start Now", a njenim pratiocima se dopalo kako ova pesma zvuči u njenom izvođenju, te su je pohvalili u komentarima.

Ona je pevla dok je sedela na kauču, a na sebi je imala crnu haljinu koja je u gornjem delu uska, te je i njen dekolte maksimalno došao do izražaja.

"Kao da si druga osoba kad pevas stranu muziku, toliko ti leži  ", "Odlično zvuči", "Navijam da uskoro bude jedna pesma na engleskom jeziku, a ti kako hoćeš", piše ispod Kijine objave.

Kako Kija izvodi uživo pesmu Due Lipe pogledajte u videu na početku teksta.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margo

    29. februar 2020 | 10:29

    Dobrodosla nazad Kija! Ovih dana si bas lepa, lepo pevas, pleses..samo tako nastavi! I, ne nisi zaboravljena i propala kao sto bi neki zeleli. Ti i bez novih pesama drzis paznju. Inace, vecina info u medijima su sa njenog profila. Nikoga ne tera da to gleda i objavljuje po portalima..druga stvar je sto novinari znaju da je sa njom čitanost zagarantovana. To mozda i jeste cudno, ali je tako..žena interesantna i to je to. I za one koji negativno komentarisu isto vazi, zanimljiva im je, znaju sve o njoj, a to sto je mrze je nesto drugo.

  • JA

    29. februar 2020 | 09:26

    Jaoooo jedinstveni dekolte. Dajte molim vas ne tripujte je ona je ionako umisljena. Misli za sebe da je nesto jedinstveno,unikat a ne zeli da vidi pravu istinu. Dekoltea,vi vidite da ima stvarno lepih,ali visece mogu da budu samo nocna mora. A sto se pevanja tice,zena misli da stvarno peva,a to ne lici na pevanje,ni na recitovanje a Kija hoce po svaku cenu da bude estradna zvezda. Pa videlo se u Americi,ni soajz ne moze da napuni

  • Milica

    29. februar 2020 | 09:37

    Ovo pevanje joj je stvarno dobro to moram da priznam. Istinu je rekla Angelina da je Kija bolja pevacica od nekih drugih koji su puno duze na estradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA