≫ 

Najmlađa milijarderka prešla preko prevare! Vratila se bivšem, a svi se pitaju šta će joj to

Dženerova i Skot imaju ćerkicu Stormi (2)

  • 6
Kajli Džener Kajli Džener, Foto: Instagram/kyliejenner

Kajli Džener (22) potvrdila je da se vratila bivšem dečku Trevisu Skotu, nakon što su raskinuli u oktobru 2019. godine, pošto ju je on prevario.

Naime, Dženerova je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju, iz vremena ljubavi, što su fanovi i svetski mediji shvatili kao jasnu potvrdu - palo je pomirenje.

Inače, Kajli je nakon Trevisove prevare bila sa bivpim dečkom Tajgom, a uslikana je i tokom odlaska na NBA utakmicu u Hjustonu. Međutim, čini se da se Kajli dovoljno svetila bivšem zbog prevare, pa je nakon malo "švrljanja" odlučila da mu se vrati.

"Šta će njoj to? Ima milijardu, može šta hoće, a ona se vraća čoveku koji je vara?", "Dokaz da je žena samo žena, koliko god bogata bila", "Neka je sa srećom", neki su od komentara.

Podsetimo, Dženerova i Skot imaju ćerkicu Stormi (2).

Inače, Kajli je nakon raskida pričala da je sa Trevi8som ostala prijatelj.

- Trevis i ja smo u odličnim odnosima i naš prioritet je Stormi! Naše prijateljstvo i naša ćerka su nam prioriteti - napisala je 3. oktobra 2019. godine.

Kajli Džener i Travis Skot Trevis i Kajli imaju ćerkicu Stormi, Foto: Profimedia

Pre saznanja da ju je prevario Trevis je svet oduševio neviđenim iznenađenjem kojim je samo "najavio" još veći poklon za njen rođendan.

Naime, Trevis je tada kuću bukvalno zatrpao cvećem, a  na društvenim mrežama Kajli je objavila snimak kako gazi po lazicama crvenih ruža koje su bile svuda tako da se od njih nije video pod.

Video: Ljubav ili pare? Kajli Džener sve što dodirne pretvara u zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA