≫ 

Dušica potkačila Kosjerinu tokom Beovizije: Detalj na njoj uporedila sa svojim gmizavcem

- Pa mogli ste da me zamolite lepo, a ne da me stresirate ovako... - napisala je Dušica na račun koleginice sa RTS-a

  • 34
Dušica Jakovljević, Dragana Kosjerina Dušica je "potkačila" Draganu tokom Beovizije, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Dušica Jakovljević pre nekoliko dana kupila je sinu za rođendan ljubimca, i to ni manje ni više nego gekona, a upravo sa njim uporedila je ukras koji je Dragana Kosjerina nosila na prvoj polufinalnoj večeri Beovizije!

Naime, Dušica je snimala terarijum, "zabrinuto" govoreći da ne zna gde je nestao njihov ljubimac.

- Ljudi, ja moram da vam kažem... Imam problem. Moj gekon je nestao. Nema ga nigde. Nije čak ni jeo - rekla je Dušica u snimku na Instagram storiju.

Potom je usledio stori Dragane Kosjerine koju je slikala preko malih ekrana, sa šnalom u kosi koju je i označila strelicom.

- A, tu jeeee! Pa mogli ste da me zamolite lepo, a ne da me stresirate ovako... Molim kolege sa RTS-a da mi vrate guštera! - napisala je Dušica.

Njen komentar počeo je vrlo brzo da se širi društvenim mrežama, i dok neki kažu da je u pravu zbog poređenja, onima kojima se Kosjerina dopada ovaj komentar se i nije naročito svideo.

Dragana Kosjerina,  Dušica Jakovljević Dušičina objava, Printskrin: Youtube/dusicajakovljevic

Ovako izgleda gekon kog je Dušica kupila:

Dušica Jakovljević gekon Gekon Dušice Jakovljević, Printskrin: Youtube/dusicajakovljevic

Podsetimo, sinoć je, u petak 28. februara, na RTS-u održano prvo polufinalno veče Beovizije 2020. Nakon završenog SMS glasanja, proglašeni su i prvi finalisti. Šest kompozicija koje će se u nedelju u velikom finalu takmičiti sa preostalih šest koje će biti izabrane u subotu, u drugoj polufinalnoj večeri.

Imali smo priliku da vidimo 12 nastupa, a u velikom finalu našli su se: Igor Simić ("Ples za rastanak"), Andrija Jo ("Oči meduze"), Thea Devy ("Sudnji dan"), Neda Ukraden ("Bomba"), Marko Marković ("Kolači") i EJO ("Trag").

Inače, važno je napomenuti da RTS sav prihod od SMS glasanja na Beoviziji 2020, za sve tri večeri, daje u humanitarne svrhe, za decu obolelu od retkih bolesti (NORBS).

Kao što je poznato, pobednik finalne večeri predstavljaće Srbiju na Evrosongu 2020 u Roterdamu. Najveće svetsko muzičko takmičenje biće održano od 12. do 16. maja.

VIDEO: Evo šta je Dušica donela Bogdani i Veljku kao svadbeni poklon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    29. februar 2020 | 12:19

    Guster ti je kod Dzeksona...Bruko!!!

  • Marina

    29. februar 2020 | 11:57

    Kako običan polu svet dopusti da komentariše druge. Potpuno nepotrebno. Dušice pozabavi se sobom jer se malo kome dopadaš. Mnogo si napadna.

  • Федор

    29. februar 2020 | 12:07

    Боље скини тај крст око врата јер му није место поред огољених груди.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA