Konačno je tu! Miligram izbacio "Crnu kutiju", komentari oduševljenja ne prestaju

- Samo velike pesme imaju tu privilegiju da Vas odvedu u te dubine i zato svi volimo tamo da odlazimo, tamo se nalazimo i prepuštamo se njima često na onakav način za koji u stvarnom zivotu ponekad nemamo hrabrosti - poručuje Mili

  • 2
Miligram crna kutija Scene iz spota u novoj pesmi Miligrama "Crna kutija", Printskrin: Youtube/MILIGRAM

Dugoočekivana balada Miligrama za koju se i nakon kratke najave u kojoj se čuo samo deo nje, pričalo da je jedna od najlepših koje su snimljene u poslednjih nekoliko godina, konačno je ugledala svetlost dana.

Tačno u podne Miligram je izbacio "Crnu kutiju", drugu pesmu po redu koju izvodi Adi Šoše, novi pevač Miligrama, nakon takođe sjajne balade "Karotida".

Komentari na društvenim mrežama već "pršte", a najuspešniji domaći kompozitor i osnivač Miligama, Aleksandar Milić Mili ponosno kaže da je "Crna kutija" nastavak niza velikih pesama kojima se prepuštamo.

- Kroz celu svoju karijeru sam se najviše vezivao za komponovanje pesma koje promovišu prave vrednosti. Taj niz je počeo davno sa pesmama kao što su "Nisam ni metar od tebe", "Idi dok si mlad", "Maskarada", "Zabranjeni grad", "Pazi kome zavidis", "Sviraj brate", "Libero", "Apsolutna ljubav" i mnoge, mnoge druge - kaže Mili.

- Zajedničko kod svih tih pesama je da nas one vode u dubine emocija gde samo osećamo iskrenost, bliskost i lepotu negde izmedju sreće i tuge koja nas čini sigurnima u ono što jesmo, sigurnima u sebe. Samo velike pesme imaju tu privilegiju da Vas odvedu u te dubine i zato svi volimo tamo da odlazimo, tamo se nalazimo i prepuštamo se njima često na onakav način za koji u stvarnom zivotu ponekad nemamo hrabrosti. "Crna kutija" je upravo nastavak tog niza, nešto sto je nastalo i ostace tu za Vas kad god se poželite tih dubina - kaže nam Mili.

"Ovo baš prija srcu", "Adi ubija kako peva! Bravo za Miligram", "Najlepša i najiskrenija, gori trending!", "Odlična stvar, bravo ljudi", "Čarobno" Samo jako, momci", "Ovo ježi! Bravo", "Stvarno sjajna pesma! Adi je maksimalno dobro legao Miligramu! Svaka čast!", neki su od komentara koji ne prestaju da se nižu.

Uživajte u "Crnoj kutiji", drugoj po redu pesmi od novih dela Miligrama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    29. februar 2020 | 14:51

    Sve nešto bombastično ali i dalje su Čorba,Bajaga,Čola,Kerber,Galija......za sva vremena

  • Kuvar

    29. februar 2020 | 13:00

    Pesma ko pesma, 2"ali u odnosu na bivšeg solistu, (koji je više recitovao, nego što je pevao), ovaj je solidan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA