Dara mlatila parama koje je dobila od bivšeg muža, pa hiljade evra bacila na njega!

Pevačica je u dobrim odnosima sa Milanom koji joj, dalo bi se reći, i finansijski pomaže

  • 29

Poznata kao neko ko voli da se bahati, Dara Bubamara (43) nije odolela da ne objavi snimak na kojem joj bivši muž Milan Kesić u ruke daje silne pare.

U pitanju su svežnji novčanica od 500, 200, 100 evra, kojima Bubamara maše, potom govori "Ma, ne treba", pa ih baca na Milana koji se smeje.

Podsetimo, Dara je u novembru 2019. razbesnela dobar deo javnosti, izjavom da njeno dete ne ide u "državnu, seljačku školu".

Naime, na pitanje da li je Kosta nekada u školi doživeo neprijatnost,  jer je dete poznatih roditelja, Dara je odgovorila:

Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: "Tvoja mama je vrh!" Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: "Ne obraćaj mi se više." Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos!

Potom je pokušala da se "izvadi" tvrdeći da je bila isprovocirana ili možda "pripita", iako je prvo tvrdila da ona to "nikada ne bi rekla". Međutim, objavljen je snimak u kojem Bubamara doslovce izgovara sve navedeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    6. mart 2020 | 09:52

    Koja seljana. Tuga.

  • Suzana

    6. mart 2020 | 10:44

    Taman kad pomislim da ne može biti prostija, ona pokaže da ipak može!!! Strašno. Ova osoba je stvarno jadna i bez mnogo pameti. Tužno...

  • Z

    6. mart 2020 | 10:29

    Seljacka posla..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA