≫ 

Skandal na izboru za Mis Univerzuma Hrvatske

Takmičarka za Mis Univerzuma Hrvatske je diskvalifikovana, jer je boravila u Gracu

  • 5
Katarina Klaric Foto: Instagram/klariccccc

Manekenka Katarina Klarić, 20-godišnjakinja koja je trebala da se takmiči na izboru za Mis Univerzuma Hrvatske 2020., ipak neće učestvovati na takmičenju.

Naime, ona je u sredu doputovala iz Graca, zbog čega nije mogla da potpiše izjavu da prethodnih 14 dana nije bila van granica Republike Hrvatske.

- To nije odluka direkcije HRT-a. Ona nije službeno diskvalifikovana. Trebalo je da potpišu izjavu da u prethodnih 14 dana nisu boravile van Hrvatske - započela je Ivana Delač.

- Katarina to nije mogla da potpiše jer je došla iz Graca. Da je potpisala, imala bi kaznenu odgovornost - ispričala je preduzetnica i bivša mis Univerzuma Hrvatske Ivana Delač.

Dodala je da su morali da preduzmu mere prevencije pa će na takmičenju u studiju biti samo žiri i takmičarke.

- Katarina ima pravo da bude razočarana. Mi smo joj se izvinili, dali smo joj poklone…Odluka nije s naše strane. Pričali smo s njom i njenim roditeljima lično. Ima pravo da bude razočarana, devojka je lepa i mlada - rekla je Delač.

Katarina Klaric Foto: Instagram/klariccccc

Katarina je rekla da su sve takmičarke išle u Grac u subotu, 22. februara.

Tamo su imale snimanje u haljinama i kupaćim kostimima, a Katarina je odlučila da ostane, s obzirom na to da živi u Gracu.

To je devojkama saopštila onog dana kad su se one vraćale u Hrvatsku i tada nije bilo govora da neće učestvovati na takmičenju.

- Ništa mi nisu rekli oko toga, a znali su da ostajem gore jer tamo živim. Tek juče su mi rekli kad smo imali probe i kad je ispred mene došao taj papir - rekla je Katarina koja još ne može da dođe sebi.

Jednako šokirana je i njena porodica. Iz organizacije izbora su joj rekli da se prijavi sledeće godine, ali ona tvrdi da to ne dolazi u obzir.

- Nema šanse više, nikad, nakon što su se ovako poneli, sramota - zaključila je razočarana Katarina.

Video: Misica pala, misica pala! Organizator dolazi!

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    14. mart 2020 | 06:21

    Ako im je ova najlepsa kakva im je najruznija sva je preparirana namestila je usta pred ogledalom i nesme da ih otvori vise jel posle nemoze da se namesti isto

  • Mirjana

    13. mart 2020 | 23:42

    Ds ovolikim obrvama, nema prirodne lepote.

  • Lol

    14. mart 2020 | 03:09

    Zašto maže zemlju po licu? Novi trend? 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA