≫ 

"Za to će odgovarati pred nadležnim organima": Kija tužila Lunu zbog teških optužbi!

Bivše suparnice će se od sada viđati na sudskim parnicama

  • 79
Kristina Kija Kockar, Luna Đogani Kija i Luna/Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan, Shutterstock

Kristina Kija Kockar odlučila je da presavije tabak i tuži svoju  nekadašnju suparnicu Lunu Đogani zbog, kako Kockareva tvrdi, neistinitih priča koje je Đoganijeva iznela u javnost.

Naime, sve je započelo pre dve večeri kada je Anabela rekla Luni da prizna Gagiju šta mu je zamerila, te je Luna tada istakla da se osećala veoma uvređeno nakon što je Gagi pozdravio Kiju tokom jedne Zadrugovizije.

- Kija Kockar meni napolju zagorčava život. Šalje svoje fanove da mi sabotiraju nastupe, da me pljuju, da me gađaju - započela je Luna.

Ona je kroz suze pokušala da objasni Gagiju da joj Kija napolju navodno zagorčava život i sabotira posao.

- Ta žena meni zagorčava život napolju vezano za posao. Hoćete da čujete istinu? Da, nemam nastupe. Dva meseca sam sedela kod kuće i nisam ništa radila zato što su mi ljudi slali fanove da me sabotiraju, da me maltertiraju na mojim na stupima. Da ne mogu da radim, da jedem, sedela sam kod kuće - tvrdi Đoganijeva.

Kija se nakon ove Lunine izjave oglasila, te je poručila Đoganijevoj da će se viđati na sudu zbog neistina koje je iznela na njen račun.

- Moja advokatica je obaveštena upravo, jer sam sad videla snimak. Jako je bilo ružno gledati, na stranu to što sam se ja pominjala. Meni je sve ovo jako ružno i tužno. Ali svi smo odrasli i moramo da stojimo iza svojih reči, a za iznošenje takve neistine o meni, za to će odgovarati pred nadležnim organima - rekla je Kija za IDJTV.

Video: Ovo je slučajnost...: Kija objasnila zašto je sedela pored Slobe na reviji

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    21. mart 2020 | 07:28

    Bravo Kija,dosta te ta nemoralna i lazna pevacica od ljubomore spominje i laze o tebi .Luna nikako sa shvati da ne zna da peva i da je publika nece.Ko normalan moze njoj doci na nastup gde samo zeva i vristi dok se iz mikrofona za svaku pesmu cuje razliciti tudji glas.Mogla je prevariti par puta nekolicinu ljudi,ali brzo se otkrila laz te devojke koja nikada ne vidi gresku u sebi, vec iz ljubomore ,prema uspesnoj i talentovanoj Kiji prica glupostu ,ciji je brak razorila ne uspevsi upecati njenog muza.

  • Milan

    21. mart 2020 | 09:30

    Bravo Kija!Da li je iko ikada cuo da je Luna u zivo otpevala neku svoju pesmu? Nije,jer veze nema sa pevanjem i sto placa druge da pevaju umesto nje.Misli Luna da je Narod lud i da ne vidi njene lazi i manipulacije? Culi smo je u Zadrugovizija u rijalitima i bio je to transfer blama i pokazatelj da je operisana od pevanja!

  • A moze

    21. mart 2020 | 09:06

    Nasa Kiki i Djuricinku da tuzi sto joj he uzeeeela muuuza !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA