Dok je Anabela u Zadruzi, evo koji muškarac joj čuva ćerke Ninu i Blankicu

Pevačica je već neko vreme u Zadruzi sa Lunom i bivšim mužem Gagijem

  • 8
Anabela Anabela Atijas/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Anabela Atijas već je nekoliko dana u Zadruzi 3, zajedno sa ćerkom Lunom i bivšim mužem Gagijem Đoganijem

Budući da je pevačica odnedavno učesnik rijalitija, a poznato je da osim Lune ima još dve ćerke, Ninu i Blankicu, postavljalo se pitanje kome ih je ostavila na čuvanje dok boravi u Zadruzi.

Sada je Anabelin bivši suprug Andrej Atijas otkrio i to - objavio je na Instagramu sliku sa Ninom i ćerkom Blankicom koju je dobio u braku sa Anabelom. 

S obzirom na to da na teritoriji Republike Srbije vanredno stanje zbog pandemije korona virusa (COVID 19), neizbežno je da Andrej provodi vreme sa decom u kućnoj varijanti.

Anabela i Andrej razveli su se zvanično 25. decembra 2019. godine, tri meseca nakon što su se razišli. Krajem godine Andrej se lečio na jednoj privatnoj klinici za odvikavanje od alkohola, o čemu su tada oboje prvi put javno govorili i izneli činjenicu da je njegova borba za zavisnošću trajala sedam godina.

Ostali su u dobrim odnosima uprkos svemu, a Anabela često pred kamerama ističe kako joj je Andrej bio i ostao najbolji prijatelj.

- Doba korone. Sa mojim devojkama - napisao je Atijas u komentaru.

Andrej Atijas, korona virus Andrej Atijas sa ćerkom Blankicom i sa Ninom/Foto: Instagram/Andrej Atijas

Ostanite u kući i pratite smernice Vlade Republike Srbije, čuvajte sebe i druge, i ostanite uz Telegraf.rs!

Video: Ana Bekuta nam se javila iz luksuznog penthausa u srcu Vračara: Evo kako se štiti od korona virusa

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mico

    21. mart 2020 | 07:38

    Jadna majko koja ostavljas dvoje dece u vreme pandemije zbog novca,a u isto vreme se hvalis uspehom i lagodnim zivotom kao i tvoja kci.Da vam nema Mitrovica bile bi gladne hleba, bez obrazovanja i talenta kojeg nemate, vec samo lazima,skandalima i nemoralom mozete u rijalitiju zaraditi novac i biti u medijima.

  • Goran

    21. mart 2020 | 07:30

    Da li i za ovakva okupljanja vazi vanredno stanje? Dokle drzava misli da tolerise na jednom mestu i vise od 100 ljudi? Sve manifestacije su zatvorene, jedino reality program je imun na korona virus? Ko njima dostavlja hranu, radi obezbedjenje i snimanje programa? Kako ljudi iz rezije rade program 24 sata ako je na snazi policijski cas? Da li je najbitnije da u ovom trenutku znamo sta se desava u reality programima? I na kraju da li neko misli i na zdravlje tih ljudi?

  • baki

    21. mart 2020 | 06:27

    Ukinite zadrugu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA