Seka Aleksić pozvala ljude da se mole Bogu, a onda je usledilo pitanje: "Jesi li ti u nekoj sekti?"

Seka je na neumesno pitanje uredno odgovorila i to objavila na Instagramu

  • 8
Seka Aleksić Seka Aleksić, Printskrin: Instagram/seka_aleksic

Već je poznato je da je pevačica Seka Aleksić (38) velika vernica, kao i da godinama unazad živi u duhu pravoslavlja, a to pokazuje i putem svojih objava na Instagramu gde vrlo često poziva svoje pratioce da se okrenu veri.

Pevačica svoje društvene mreže koristi za deljenje mudrih misli sveštenih lica, poruka i molitvi, pogotovo tokom vanrednog stanja usled epidemije izazvane korona virusom.

I dok joj se mnogi zahvaljuju što ih je motivisala, postoje i pojedinci koji smatraju da je Sekina ljubav prema pravoslavlju i Bogu prešla u opsesiju.

Jesi li ti u nekoj sekti? Nisam hejter, čak te obožavam, ali sve što je preterano prelazi u opsesiju, a to nije dobro... Bože pomozi, tri puta se prekrstiš i kraj priče - glasio je komentar jednog Sekinog pratioca.

Aleksićevu je ovakvo pitanje jako naljutilo, te je odlučila da mu odgovori javno, postavljanjem njegovog pitanja na stori priču svog profila.

Ima i onih koji molitvu da bolestan čovek nazivaju "sekta"... Šta da vam kažem... teško takvima - kratko je odgovorila pevačica.

Seka Aleksić Objava Seke Aleksić, Printskein: Instagram/seka_aleksic

Podsetimo, pre nekoliko nedelja citat koji je Seka objavila, a u kojem je u jednoj rečenici uporedila Isusa i Hitlera, uspeo je da podigne veliku prašinu u javnosti.

Video: Seka Aleksić izašla iz porodilišta

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hristina

    24. mart 2020 | 04:01

    Sram vas bilo ova zena je primer kako vera uradi komplet preobrazenje kod coveka, ova zena je bila u manastiru, imala poslusanje da uredi grob oca Tadeja, ova zena je umolila Gospoda da joj podari decu i kada je medicina odustala Gospod i Presveta Bogorodica kroz posrednistvo oca Tadeja su joj podarili dva andjela Jakova i Jovana ova zena ima divnog muza koji je voli iskreno i hriscanski... Na kraju ovu zenu cene monasi, Seka je primer da i vi mozete biti novo rodjeni a ne zli... Jer kakve su vam misli takav vam je zivot. Seka je uz Gospoda a ne u sektama... A rekli su u ona vremena bicete gonjeni imena moga radi...Izdrzat cemo sve jer ko je jaci od Boga?Niko!

  • DARKO 100%

    24. mart 2020 | 06:17

    Seko u pravu si ti,neka te se mane u zivotu takvi znalci ,nek oni uce svoje u kuci tako

  • Ja

    24. mart 2020 | 09:56

    Samo ti nemoj o bogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA