≫ 

Popović otkriva kad je žiri ZG bio u fizičkom kontaktu s Davidom koji čeka rezultate testa na koronu

- Treći dan sam u bolnici. Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru Kliničkog centra - rekao je tokom jučerašnjeg dana Đorđe

  • 3
Saša Popović, Đorđe David

Saša kaže da je u kontaktu sa Davidom, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Đorđe David i dalje je u bolnici, gde čeka rezultate testa na korona virus, a Saša Popović kaže da je u redovnom kontaktu sa rokerom.

Sa Đoletom sam u svakodnevnom telefonskom kontaktu, nadamo se najboljem, čekamo njegove rezultate testa na korona virus. Nadam se da će sve biti u redu i da će brzo izaći iz bolnice, budući da ima upalu pluća - kaže nam Saša.

S obzirom na to da je David član žirija "Zvezda Granda", svi su bili u fizičkom kontaktu sa njim, ali Popović kaže da se svi dobro osećaju i da je to bilo prilično davno.

- I članovi žirija, i ja, sa Đorđem poslednji put smo bili u fizičkom kontaktu 26. februara kada smo snimali "Zvezde Granda". Svi smo dobro, zdravi smo, očekujemo da sve ovo prođe i da se svi zajedno vidimo što pre. Najvažnij je da sada svi budemo kod kuće i pobedimo u ovim teškim vremenima. Budite zdravi - poručuje Popović za Telegraf JETSET.

- Treći dan sam u bolnici. Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Čekam rezultate testa na korona virus! Baš sam bezveze . Jak sam , ali... javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja - poručio je Đorđe David dan ranije.

Đorđe David: Imam mnoge simptome korona virusa, čekam rezultate, tri dana sam u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA