Emocije, zagrljaji i poljupci: Seka Aleksić pokazala kako izgledaju jutra u njenom porodičnom domu

Aleksićeva je raznežila sve prizorom svoje četvoročlane porodice

  • 10
Seka Aleksić Seka Aleksić, Printskrin: Instagram/seka_aleksic

Popularna pevačica Seka Aleksić raznežila je sve porodičnim fotografijama sa mužem Veljkom Piljikićem i naslednicima Jakovom i Jovanom.

Seka je objavila fototke iz svog porodičnog doma u Staroj Pazovi, a ona i njena porodica poziraju u krevetu nakon buđenja.

Veljko u rukama drži malog Jovana, a pevačica i njen stariji sin se grle i razmenjuju jutarnje poljupce. Prizor dok Seka, Veljko i Jakov gledaju u malog Jovana koji se blago smeši, oduševio je sve.

Aleksićeva zbog epidemije korona virusa apeluje na svoje pratioce da ostanu kod kuće, a kako je poznato da je pevačica velika vernica, često sa svojim prijateljima na društvenim mrežama podeli i molitvu.

Podsećamo, Seka se porodila 22. januara 2020. godine, a ona i njen suprug su planirali da nasledniku daju ime Isak. Kako se rođen dva dana nakon njihove slave Sveti Jovan, oni su odlučili su se da im se naslednik zove Jovan.

- Treba se navići sad da sam majka dvoje dece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom - rekla je pevačica kada je izađla iz porodilišta.

 
 
 
View this post on Instagram
Svakog jutra kada ustaneš, kada ti se taj divni sjaj svetlosti razlije po licu, Bog ti šalje poruku da ništa nije izgubljeno. Svaki put kada otkuca ponoć, bude mračno, svane, petao se probudi - Sunce u kom se rađa životna vatra razbija tamu noći. A to svetlo budi nadu koju sunce svojim bljeskom donosi životu. I neka taj blistavi zrak što ga posla daleko sunce bude znak od Boga da ti konačno imaš novu priliku da otvoriš oči i počneš sve ponovo. I ponovo. Hvala ti Bože što si me i ovog jutra probudio pored voljenih. Probudi i naše dušu, našu svest. Želim vam da budete psihički i fizički budni i da vam svako novo jutro donese nove spoznaje i zahvalnost za to što ste živi. Ima razloga da u vašem ustajanju bude mnogo toga uzvišenog, gotovo molitvenog. I ne zaboravite, najmračnije je pred svitanje.❤️A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Video: Planiramo još dece: Seka Aleksić sa sinom izašla iz porodilišta gde ih je sačekalo iznenađenje

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA