≫ 

Anabela o Đoganijevima: Bude li mi neko došao na sahranu, daj Bože da padne pored mene...

- Treba da se kaže i jednoj i drugoj porodici da ne vode ratove napolju, a jedna osoba je između te dve porodice, a to je Nina - rekla je Luna

  • 29
Anabela

Anabela, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Anabela Atijas (45) kaže da je pred ulazak u "Zadrugu 3" od sestre Gagija Đoganija dobila poruku koja ju je izbezumila.

Kako priča, sve što se među njima dešava vrlo može da utiče na život nekoga od člsnova porodica.

- Kada sam imala saobraćajnu nezgodu, prvi Gagi došao u bolnicu, a on me doveo do ludila. Kada budem umrla, bude li mi neko došao na sahranu, daj Bože da padne pored mene. Ispoštuj me dok sam živa. Ja sam na putu izlečenja - kaže Anabela.

- Kada me vidite onakvu, znajte da organizam vrišti, brani se... Ja u sebi zadržavam previše besa i taj bes mora da se izbaci. Moj put ka izlečenju je bila ova Zadruga. Pretužna sam jer mi je dete kod kuće, patim i za psom, a kamoli za detetom. Ti si Gagi prvi rekao: "Ovo ti moja porodica neće oprostiti", mene zanima samo kroz šta naša deca prolaze, a najteže je našem detetu - kazala je Anabela, misleći na Ninu.

- Ja sam pred ulazak dobila poruku od tvoje sestre da će u život da mi se us*re. To dete mi je takvu poruku poslalo pred ulazak. Moji nikada prvi ne napadaju, ali neće ni da ćute! Đole uvek ima nešto da kaže. Imao je i kada nije trebalo i kada jeste. Mojoj majci nije dobro, to oni znaju. To može da utiče na živote. Ja samo hoću da njemu dopre do mozga da je ovo sada sve na njemu - objasnila je Anabela.

- Ti i ja ne možemo da razgovaramo, to znaš i sama - rekao joj je Gagi.

Gagi

Gagi Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Treba da se kaže i jednoj i drugoj porodici da ne vode ratove napolju, a jedna osoba je između te dve porodice, a to je Nina i mislim da ona nije zaslužila to tri godine. Mislim da zbog Nine ne treba da se vode ratovi, to dete nije to zaslužilo - rekla je Luna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahahhah

    28. mart 2020 | 09:46

    Porodice da ne vode ratove😂😂😂😂 Sta ste vi?Italijanska mafija mozda?

  • Olja

    28. mart 2020 | 10:47

    To je ta divna pprodica u kojoj je Luna rasla pod STAKLENIM ZVONOM i imala sve sto pozeli !Iskrena Luna nasledila osobine mame i tate kojo se podavise u LAZIMA ! Sve kad sagledam dobro je Luna i nprmalna sa kim je zivila .Iskreno niciji fan nisam samo realno kazem sa ljudske strane posmatrano !

  • Pop

    28. mart 2020 | 10:50

    Anabela ušla u sigurnu kuću, što se tiče virusa , dobiće dobre pare.Iznosi sramotu svoje porodice ,porodice Đogani ,paretiše do bola.Priča šta se desilo pre 15godina , čekam kada će pomenuti pokojnog TITA i početi da viče ,(živio komunizam.).Marka ostavite , ovo troje u VOLONTERE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA