≫ 

Srpska bomba u donjem vešu na terasi: Grudi "prelivaju", ali to je ništa naspram providnih gaćica

"Grudnjak je previše mali", napisao je jedan od pratilaca. "Nije, nešto drugo je mnogo veliko", odgovorio je da osmehom drugi

  • 12
Bojana Krsmanović

Bojana Krsmanović, Foto: Instagram/bojana

Bojana Krsmanović (28) jedna je od najlepših Srpkinja, ali i od najuspešnijih u svetu modelinga.

Zovu je "srpdka Sindi Kraford", muškarci su ludi za njom, a na Instagramu je, među 394.000 ljudi, prati i Irina Šajk sa kojom je u dobrim odnosima i koja joj često lajkuje fotke.

Lepa brineta usled pandemije korona virusa boravi u Srbiji, a lep dan iskoristila je za fotografisanje na jednoj beogradskoj terasi, u donjem vešu.

Njene grudi "prelivale" su iz očigledno malog brushaltera, ali možda i veću pažnju privukao je donji deo, gaćice koje su providne, pa su se mnogi pripadnici jačeg pola u komentarima "zakačili" baš za to.

"Grudnjak je previše mali", napisao je jedan od pratilaca. "Nije, nešto drugo je mnogo veliko", odgovorio je da osmehom drugi.

"Ovo je najbolji lek protiv virusa", "Uvek si neverovatna", "Ovo leči i koronu", "Ali providne gaćice... Uh", "Zašto ja nemam ovako neverovatne komšinice?", neki su od komentara na fotografije u nastavku (skrolovati).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana) on

 

Inače, Bojana nije imala u planu da postane manekenka, jer je, kao nam je nedavno rekla, kao mala bila "muškarača".

- Kao mala sam bila avanturista, mislim i sad sam. Nisam se interesovala za modu toliko i nisam mislila da ću time da se bavim. Ali, naravno, tu je bila moja sestra. Par puta sam to rekla. Ona je bila modni dizajner i dalje je modni dizajner i ona je ta koja me je gurala i vodila me i slala me na kastinge za razne agencije. Pa i ona je isto dosta zaslužna za to, zato što sam par puta htela da odustanem od svega toga, ali ona me je uvek gurala i terala da putujem i idem dalje. Tako da se tako to desilo. Jednostavno sa 14 godina sam kretala na razne kastinge, išla, radila fashion week- ove ovde u Beogradu i tako sam krenula da putujem od malena - istakla je Bojana.

U belom svetu joj, priznala je, najviše fali proodica.

- Pa jako, pogotovo zato što sam krenula mlada i u tim trenucima mi je jako nedostajala podrška moje porodice. Ali hvala bogu, uvek su tu smene i kad sam ovde uvek pokušavam da provedem što više vremena sa njima, jer znam da im jako nedostajem kad odem, pogotovo na duže, a često idem na par meseci i budem odsutna. Tako da mi je mama bila velika podrška u svemu tome i dalje jako velika podrška... - rekla nam je Bojana.

Njene vrele seksi fotke pogledajte u galeriji u nastavku:

VIDEO: Kad lepotica bira programer je korisniji od fitnes trenera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA