≫ 

Gnusan komentar na fotografiju Goce Tržan i njenog muža, a tiče se potomstva

Mnogi su ostali u čudu zbog ovakvih reči upućenih ženi koja se bori za potomstvo

  • 3
Goca Tržan, Raša Novaković

Goca i Raša, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Goca Tržan (45) objavila je fotografiju sa suprugom Rašom Novakovićem iz automobila, što je iskoristio jedan od njenih pratilaca kako bi pokušao da je gnusnim komentarom uvredi.

Naime, već je poznato da se pevačica godinama unazad sa svojim suprugom bori za potpomstvo, odnosno da par pokušava da dobije dete.

Obzirom da je pevačica o ovoj temi javno govorila više puta pa je javnost upoznata sa takvom situacijom, jedan od pratioca Gocinog prfila na Instagramu odlučio je da se verovatno našali na gnusan i bezosećajan način.

- Goco, ako ne ostaneš tokom ove vanredne situacije trudna, onda ste stvarno oboje jalovi. Imam predlog da pošalješ Rašu kod Marinkovića da mu da par saveta kako se prave deca - glasio je komentar koji je neko napisao ispod Gocine fotografije.

Gocu je njegov komentar jako iznervirao, te je odlučla da mu odgovori i postavi ga na svoje mesto, pa mu poželele svo ono što on želi njoj i njenom suprugu Raši.

- Koliko si ti odvratan i jadan stvor. Nadam se da će ti u životu biti kako misliš drugima. Bravo, care - napisala je Goca.

Ovakav odgovori podržali su mnogi koji su stali uz Gocu, a osobi koja je napisala ovakvu poruku poručili. "Idote bolesni", "Skote", "Idi leči se bre"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

 

Video: Goca Tržan: Nas troje smo porodica koja mnogo vremena provodi zajedno

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hd

    28. mart 2020 | 21:05

    Pa lepo je covek reko, sta se duri ahaha. 🤣🤣🙈

  • Gordana

    28. mart 2020 | 21:22

    Gordana ima veliku volju i zelju,mada mislim da u tim godinama postaje rizično i za majku i za bebu.Muz je mladji i želi potomstvo,situacija nije jednostavna,ja im želim da pobede sve i da se vole do kraja zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA