"Imala sam jake mučnine, vidno sam smršala": Aleksandra otkriva sve o trudnoći i ulasku u rijaliti

Kaže da drugu trudnoću podnosi mnogo teže nego prvu

  • 5
Aleksandra Subotic Foto: Instagram/sandrasuboticss

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić je trenutno u blagoslovenom stanju i čeka drugo dete sa svojim partnerom Pecom, Subotićeva je otkrila kako se trenutno oseća i kako na nju utiče trudnoća.

Par sa nestrpljenjem iščekuje dolazak naslednika, a Aleksandra otkriva da joj je početak ove trudnoće teško pao i da su se javili problemi koji su uticali na njeno zdravlje.

- Iskreno, prva trudnoća mi je bila skroz drugačija i mnogo sam je lakše podnela, ne znam da li su godine u pitanju i moja nesvesnot tog stanja u tom trenutku ili su to ipak hormoni... Zadnjih mesec i po dana sam prespavala, samo što se nisam srodila sa krevetom. Imala sam jake mučnine koje su me dovele u fazu i da ne jedem , od vode mi se povraćalo, a kamoli kada bih pojela nešto... Vidno sam i smršala bila, ali sada je hvala bogu sve dobro. Vraćam se u prvobitno stanje i psihički I fizički - kaže ona za Blic.

Subotićeva kaže da nije od onih trudnica koje su previše vredne, te da čak pomalo koriti trenutnu situaciju kako bi joj se ugađalo.

- Pa nisam bas jako lenja trudnica, ali nisam ni vredna previše. Volim da uživam u ovom stanju i koliko je moguće u trenutnim okolnostima zbog izolacije pomalo da izvoljevam - priznaje bivša zadrugarka.

Ona ističe da je Peca čuva kao "malo vode na dlanu" i da se trudi oko nje, njenog zdravlja i ishrane.

- Peca mene bila ja trudna ili ne tretira kao princezu i trudi se da u svakom trenutku budem srećna i zadovoljna, da imam sve što mi je potrebno i da mi ništa ne fali... Mislim da je jedino u trenutnoj situaciji malo oprezniji od mene i da je jako skocentrisan na moje zdravlje da bude kako treba. Tera me da nosim masku, rukavice kada izlazim napolje, ne daj bože po kući da idem bosa, moram zdravo da se hranim i tako u krug - kaže Aleksandra.

Aleksandra Subotic Peca vijagra Foto: Instagram/sandrasuboticss

Subotićeva je nedavno otkrila da očekuje dečaka, a novom članu porodice raduje se i Aleksandrina ćerka Magdalena, koja stalno zapitkuje kada će se mama poroditi.

- Jako se raduje. Od kada smo saznali da sam u drugom stanju nije prošao jedan dan ili ti jedno jutro da nije došla do nas , pozvala sa dekom i pitala da li se beba rodila? Svaki dan mi je prilazila i donosila da jedem nešto da bi beba sto pre porasla i rodila se - priča Aleksandra.

Što se tiče učešća u rijalitiju, za razliku od Miljane Kulić koja je u prvoj sezoni "Zadruge" učestvovala dok je bila u drugom stanju, Aleksandra kaže da na tako nešto nije spremna.

- Nikada nisam razmišljala o tome. Miljani svaka čast, ali ja mislim da sam trudna previše osetljiva za tako nešto - zaključuje Aleksandra Subotić.

Video: Aleksandra Subotić objavila prvi snimak bebe koju čeka sa 20 godina starijim dečkom

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    28. mart 2020 | 23:14

    Дивне вести у доба короне! Стварно нам је недостајала њена лепота и интелигенција!!

  • pjer

    28. mart 2020 | 23:40

    Ostanikodkuce!!!

  • Pufta

    29. mart 2020 | 08:58

    Kako mala dolazi svaki dan kod vas?Zar ona ne zivi sa mamom?Ne bi se ti razvlacila po krevetu da je mala tu.Tako bih i ja mogao da imam 5 dece.Gomila vas se zove roditelj a decu cuvaju bake i deke.Cast izuzecima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA