Gagijeva sestra: "Anabela je pretila Luni da će se ubiti ako se pomiri sa Markom"

Nađa je oplela po bivšoj snaji Anabeli i njenom suprugu Andreju

  • 20
Luna, Anabela, Nađa, sestra Gagija Đoganija Foto: Nikola Tomić/ATA Images, Printsrkin: TV Pink/Zadruga Official

Nađa Đogani, sestra Gagija Đoganija, iznela je svoju stranu priče o detaljima života svog brata i bivše snaje Anabele Atijas, o kojoj je imala svašta da kaže.

Još jedan član porodice Đogani, odlučio je da stane u odbranu Ggija, te je Nađa otkrila šokantne detalje, i kako ona tvrdi, manipulacije kojima je Anabela kontrolisala Lunu.

- Luna mi je pre ulaska u "Zadrugu" rekla da joj je Anabela zapretila da će se ubiti ako se bude pomirila sa Markom, iz tog razloga ona njoj nije rekla… Ona tako ucenjuje svoju decu, samoubistvom! To mi je i Nina rekla - rekla je Nađa za Pink.rs.

Anabelinu priču, da Gagi nije mario za svoje ćerke, ona je takođe osporila, pa otkrila da je njena bivša snajka svoju mlađu ćerku Ninu čak i izbacila iz stana.

- Nina je bila kod Gagija dve godine, Anabela ju je terala od kuće! Molila je Gagija: "Molim te, Gagi, vodi je, ja psihički više ne mogu da je podnesem, ne mogu da je podnesem kako diše!". Nije mogla da je podnese, jer se tada dopisivala sa fanovima! Hiljadu posto mogu da tvrdim, njoj je Luna bila bitnija od Nine, pa dete je dolazilo kod mene i žalilo se! To je bio od aprila i juna. Izbacivala je Ninu iz kuće i terala u Zemun kod nas - kaže ona.

TGagijeva setra ništa lepo nije imala da kaže ni o Anabelinom bivšem mužu Andreju Atijasu.

- Kum rođeni je pretukao Andreja pred Novu godinu, sa desetoricom muškaraca, oko je trebalo da mu iscuri! Ko je tada spasio Andreja?! Luna i Marko! Oni su ga odveli u bolnicu, Luna je ovde direktno kod nas došla i meni ispričala sve to, da su Andreja prebili kum i njegovi ljudi, jer duguje velike pare. Luna je vratila te Andrejeve dugove i platila njegovo lečenje, a na sve to i poklonila Škodu - ispričala je Nađa.

Video: Anabela o Đoganijevima: Bude li mi neko došao na sahranu, daj Bože da padne pored mene...

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đeka

    29. mart 2020 | 10:08

    Anabela uništava sve osobe oko sebe.

  • Cvrle

    29. mart 2020 | 10:14

    Gledao sam sinoc Zadrugu i "crkao"od smeha.Naime,kada Gagi pokusa da se odbrani svi ga po dogovoru napadnu,voditelj,novinar,Lepi Mica,Djedovic,Zorica M.Resetaju ga pitanjima i podpitanjima a kada postave neko skakljivo pitanje Anabeli ona to lepo zavije i spakuje kao pitu u papir.Kada situacija postaje "kriticna"u otkrivanju Anabelinih lazi naprosto svi gore pomenuti odjednom po dogovoru krecu da pricaju o drugoj temi i drugim pitanjima gledalaca.

  • Dr nera

    29. mart 2020 | 08:08

    Anabela je dosta psihicki nestabilna. To ne znaci da joj je dozvoljeno da ucenjuje decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA