≫ 

Provokativna Sajsi MC u providnom ogrtaču: "Čekam svog sponzora, da bih preživela"

Srpska reperka svojim objavama često intrigira javnost

  • 9
Ivana Rašić, Sajsi MC

Sajsi MC, Foto: Marko Jovanović

Reperka Sajsi Mc (38)  navikla je publiku na svoja provokativna izdanja koja uvek izazovu brojne reakcije, a Sajsi je ovoga puta seksi fotokom poslala i poruku koju niko nije očekivao.

Reperka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u providnom ogrtaču raspaljujući maštu, a nema sumnje da su se mnogi obradovali prizorom kojim ih je počastila Sajsi.

Međutim, kao da nije bilo dovoljno da isporvocira svojim, skoro pa nagim telom, reperka je odlučila i da u svom stilu opiše fotku.

-  Čekam svog sponzora, da bih preživela - napisala je Sajsi.

"Gaće su suvišne", "Ikona", "I ti konačno tange da obučeš", "Presavršena si", neki su od komentara koji su se nizali ispod objave.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial) on

 

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    29. mart 2020 | 04:41

    E a ova se vec dosta dugo trudi da izazove paznju ljudi ali zaista je nebitna. Evo vidim ima samo 40 hiljada pratilaca na Ig sto je za javnu licnost pogotovo navodno popularnu pevacicu smesno. Ne znam nijednu njenu pesmu evo idem na jutjub da vidim sta ona peva.

  • Brko

    29. mart 2020 | 06:41

    Au, nikad čuo za dotičnu.

  • VV

    29. mart 2020 | 12:04

    A da radis nesto? Znas ono, ustranes, odes na posao, radis, uradis... dobijes platu. To sto ti ne razumes o cemu pricam nije cudno, brinu me oni kojima su takvima kao ti idol.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA