≫ 

Seksi Ksenija iz grupe "Hurricane" lepotu je povukla na mamu: Evo kako izgleda Knezova bivša žena

Pevač i njegova bivša supruga razveli su se 2013. godine

  • 13
Ksenija Knežević Knez

Ksenija i Knez, Foto: Instagram

Nenad Knežević Knez (51) ima dve ćerke koje nisu bile zanimljive javnosti, sve dok se Ksenija nije "probila" i postala devojka koja i te kako privlači pažnju.

Obe naslednice pevač je dobio sa Ninom, bivšom suprugom od koje se razveo 2013. godine.

Tada su, kako je on istakao, shvatili da im se putevi razilaze. Pevač je napustio porodični stan u kojem je Nina ostala da živi sa njihove dve ćerke - Ksenijom i Andreom.

- Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu – nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu - izjavio je Knez pre sedam godina na temu razvoda, za "Stori".

Ksenija, koja trenutno sa grupom "Hurricane" privlači veliku pažnju javnosti, lepotu je zasigurno nasledila od majke Nine.

Kako Nina izgleda pogledajte u galeriji u nastavku:

VIDEO: Ksenija iz „Hurricane“ i Knez – otac i ćerka u najemotivnijem izdanju do sada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA