≫ 

Dunju Ilić pretukao dečko: "Brate, kako boli, a godine su bile potrebne da te zavolim..."

- Veliki gangsteri, kad se napiju uglavnom, i onda se ja branim i onda se oni zgranu što se ja branim - odgovorila je na pitanje zašto se dešava nasilje

  • 23
Dunja Ilić

Dunja Ilić, Foto: Instagram/dunya_mithra

Dunja Ilić objavila je na Instagramu da je nad njom izvršeno fizičko nasilje, nakon niza dramatičnih događaja koji ne prestaju da se nižu u njenom životu u poslednjih nekoliko godina.

- Ne treba da mu je*e mater niko, je*o je on sam sebi mater, ostao je bez mene. Sad bi bila tragedija da se ona tetovaža i dogodila. Samo mi je drago da se ta tetovaža nije dogodila, ne tetovirajte ničija imena po sebi, zato što može da vam se dogodi ovo što i meni - napisala je Dunja.

- Zato što su pi*ke i zato što ih kompleksiraju neke stvari iz mog života i onda kao hoće da budu veliki gangsteri i tako dalje, kad se napiju uglavnom, i onda se ja branim i onda se oni zgranu što se ja branim - odgovorila je na pitanje zašto se dešava nasilje nad njom.

Na pitanje kako preboli raskid, Dunja kaže:

- Uglavnom zase*u nešto toliko na kraju, da ni ne preboljevam, zato što toliko zase*u da mi se ogade, tako da se osećam bolje bez njih.

- Nemoj verovati muškarcu koji ne dozvoljava da mu se puši ku*ac - nastavila je Dunja prilično vulgarno.

- Nisam žrtva nasilja. Žrtva verovanja pi*ki. Treba mi muškarac, pi*ku već imam - napisala je Dunja na kraju, uz fotografiju na kojoj se ne vide fizičke povrede.

VIDEO: Jelena Karleuša govorila o vršnjačkom nasilju: "Nijedno dete nije rođeno zlo"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Joe

    29. mart 2020 | 17:05

    Gospođice, ako Vam niko nije rekao, nakon ovoliko pokušaja samoubistva, nakon ovoliko izliva čudnih emocija u javnosti, nakon mnogobrojnih nekontolisanih izjava i stavova, nepohodno je, ali pod HITNO, psihijatrijsko obrađivanje i 24-o časovni nadzor. Molim Vas, obratite se za pomoć pod hitno, naša zemlja ima vrhunske stručnjake na tom polju i pomoći će Vam.

  • LENA

    29. mart 2020 | 17:50

    Da li neko može da mi pojasni koje ova , čija je, pošto prečesto vidim da se napila, predozirala, skinula se gola , udala ...

  • D

    29. mart 2020 | 17:49

    Kako to da nju svaki njen decko pretuce.Znaci do nje je.🤷🏼‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA