Voditeljka pleni izgledom: "Da imam takvu, ne bih izlazio iz kuće"

Marija Savić Stamenić jedna je od omiljinih televizijskih lica

  • 14
Marija Savić Stamenić Marija Savić Stamenić, Printskrin: RTS1

Voditeljka TV Prva, Marija Savć Stamenić važi za jednu od omiljenih televizijskih lica, a svojom fotografijom koja je nastala u studiju pobrala je sve simpatije.

Marija često na Instagram profilu sa svojim pratiocima deli fotke iz svakodnevnog života, a sada je sve oduševila slikom koja je nastala u poslovom ambijentu.

Ona pozira u crnoj košulji i crnoj kožnoj suknji, tako da je njena vitka figura došla do izražaja, a u komentarima nižu se samo komplimenti upućeni lepoj voditeljki.

"Imaš stila, a i redak si primer nekoga ko je stvarno novinar po svom instinktu", "Nisam video zgodniju ženu", "Da imam takvu, ne bih izlazio iz kuće", pisali su joj ispod objave.

Podsetimo, Marija je do jula prošle godine bila urednik i voditelj Jutarnjeg Dnevnika RTS-a, a sada vodi jutarnji program na Prvoj televiziji.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Marija Savic Stamenic (@marijasavicstamenic) on

- Dugo sam bila u vestima, najpre kao reporter, pa urednik i voditelj. Ali, sada je vreme za nove izazove a to je za mene Jutarnji program, format koji do sada nisam radila i koji ima sličnosti ali i bitnih razlika u odnosu na vesti -  rekla je svojevremeno Marija i dodala da su joj rad olakšale kolege, pre svega Srđan Predojević kojeg najduže od svih poznaje.

 
 
 
View this post on Instagram
#ostanikodkuće ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️A post shared by Marija Savic Stamenic (@marijasavicstamenic) on

- Razumemo se odlično i imamo isti cilj a to je da Jutro na Prvoj bude još bolje i gledanije, iako to neće biti lako, jer je Jutro sa Jovanom i Srđanom već sada najbolji Jutarnji program u Srbiji - rekla je tada voditeljka.

Video: Ksenija Bujišić: Majčinstvo me je promenilo

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA