≫ 

Stjepan Hauser snimio neviđeni video: Seksi Hrvat kao Džek Sperou razoružao ljude

Hauser svojim talentom izaziva oduševljenje i divljenje širom sveta

  • 6
HAUSER Stjepan Hauser, Printskrin: Youtube/HAUSER, Instagram/hausercello

Violončelista Stjepan Hauser, nekadašnji član popularnog dueta "2Cellos", nastavio je svoju karijeru kao solista objavljivanjem debi albuma "Classic", kao i najavom muzičke turneje širom sveta koja je obustavljena zbog korona virusa.

Stjepan je jedan od najtalentovanijih umetnika, sa neverovatnom energijom na sceni, a poznat je i po svojim zavodničkim sposobnostima - ženama, koje širom sveta lude za njim.

Talenotovani Hrvat na svom Instagram profilu svojim obožavaocima redovno poklanja svoju umetnost, a njegova poslednja objava, kao i sve druge, izavala je oduševljenje mnogih.

Hauser je na svom Instagramu objavio video u kojem svira naslovnu numeru popularnog filma "Pirati sa Kariba", a od glave do pete inspirisan je likom Džeka Speroua, dok sedi i svira na jednom "piratskom brodu".

"Lep i pretalentovan... Bravo!", "Ovo je nešto neverovatno", "Talenat, seksepil i "Pirati sa Kariba"... kakva kombinacija", pisali su u komentarima.

 
 
 
View this post on Instagram
Pirates of the Caribbean ⚔️🎻🔥A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Stjepan je pre nekolikoliko dana objavio video u kojem on i njegova koleginica, Italijanka Benedeta Kareta, izvode numeru Selin Dion "My Heart Will Go On", pesmu iz popularnog filma "Titanik".

- Ko vam najviše nedostaje i koga ne možete videti tokom ovog karantina - napisao je violončelista ispod videa.

"Ovo je najlepša stvar koju sam ikada videla", "Neverovatni ste", "Predivni i talentovani ljudi", neki su od komentara.

Podsećamo, Stjepan je svetsku slavu stekao je u dvojcu "2Cellos" kada je njihov snimak video Elton Džon i pozvao ih da nastupaju sa njim na turneji.

Hauser i Luka Šulić delili su scenu sa mnogim poznatim ličnostima kao što su Elen De Dženers, Džej Leno, a u jendoj epizodi treće sezone serije "Glee" bubnjar benda "Red Hott Chilli Peppers" molio ih je da sa njim odsviraju neku pesmu.

Inače, Stjepana na Instagramu prati više od 1,5 milona ljudi.

Video: Hauser: Rozga prelepo peva, prelepo izgleda

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😉

    30. mart 2020 | 11:18

    Slažem se za talenat. Vrhunska muzika, išla bih na koncert. Potencijal niko ne osporava, ali u intervjuima ume da deluje nekako nadmeno, gordo, umišljeno, može da bude i najlepši, džaba kada nema skromnosti i pristojnosti. Ali dobro svako od nas je na svoj način.

  • M

    30. mart 2020 | 09:58

    Malo je ovakvih danas....pametan ,talentovan,zgodan...

  • Cica S

    30. mart 2020 | 08:37

    Sjajan momak..Talenat, sarm, mladost, lepota, pozitiva..Sve u jednoj osobi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA