≫ 

Neda Ukraden objavila nikad viđene slike iz mladosti, bez fotošopa: Bila je prava lepotica

Izolacija je pravo vreme za prelistavanje starih albuma - napisala je pevačica i apelovala na sve da ostanu kod kuće

  • 6
Neda Ukraden Neda Ukraden ne izlazi iz svog doma/Printskrin: Instagram/neda.ukraden

Kao što nam je Neda Ukraden ranije otkrila u razgovoru za Telegraf.rs, od stupanja na snagu vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, pevačica poštuje mere opreza tokom borbe protiv korona virusa i ne izlazi iz svog doma, budući da je starija od 65 godina.

Neda, kao i mnoge njene koleginice, već danima nije izašla iz svog doma, a vreme provodi u svom novom, luksuznom stanu u Beogradu na vodi.

Kako nam je tada rekla, širok osmeh i pesma njen su recept za preživljavanje izolacije i korona virusa, a kako ima viška slobodnog vremena posvetila se i razgledanju starih albuma i osvežavanju uspomena iz mladosti.

Neda je sa svojim pratiocima podelila neke starije fotografije, iz vremena kada nije bilo filtera za ulepšavanje niti fotošopa, a jasno je zbog čega je oduvek važila za jednu od najlepših pevačica.

- Izolacija je pravo vreme za prelistavanje starih albuma... Koliko god da se tehnologija sve više modernizuje, fotke iz mladosti su uvek najdraža uspomena! A posebno što ih je uradio my ex Milan Bilbija! P.S. Bez fotošopa - objasnila je Neda.

Očigledno i sama ponosna na nekadašnji izgled, a uvek optimistična, Neda je i ovaj put iskoristila priliku da apeluje na sve da ostanu u svojim kućama.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

Video: Neda nam se javila iz izolacije sa luksuzne terase, a širok osmeh i pesma su tu protiv korone

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CHE

    30. mart 2020 | 13:46

    Ova staramajka ne posustaje...kako sama sebi ne dosadi.

  • Jelena

    30. mart 2020 | 19:17

    Usta moja hvalite me....Ima pravo kao i sve ostale balkanske,zenske nadobudne osobe.... Moj stric je isao s njom u Osnovnu skolu i sjeca je se kao rosave,mrsave djevojcice.Udala se za uticajnog starkana,kao mnoge sto su uspjele,nista novo i neispricano. Jos samo kad bi rekle istinu!

  • Ogi..

    30. mart 2020 | 14:15

    Vrijeme je tamo odakle si.. Ovde vreme tece bako..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA