"Možda smo pogrešili...": Milica Todorović prvi put o raskidu sa Petrom Strugarom

Pevačica je otkrila razlog kraja romanse sa popularnim glumcem

  • 20
Milica Todorović Milica Todorović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Milica Todorović prvi put je javno govorila o razlozima raskida njene ljubavne romanse sa glumce Petrom Strugarom.

Kako je Milica otkrila, njih dvoje su odluku o raskidu doneli zajedno, kako bi videli da li mogu da prevaziđu prepreke u vezi.

- Mi smo se rastali na neko vreme, da vidimo da li ćemo uspeti te neke prepreke da prevaziđemo, možda smo pogrešili što smo sve dali u medije i što smo se eksponirali - rekla je Milica u emisiji "Ekskluzivno".

Obzirom da je njihova veza od samog starta medijski propraćena, pevačica je prokomentarisala i pojedine navode da je kompletna priča oko njih dvoje zapravo marketing.

- Kod mene sve to ide uvek spontano. Ja ništa ne planiram, mnogi bi sad rekli: "Iskoristila je medijski prostor zbog momka", ali to nije istina. Kod mene je sve tako kako je, videćemo kako će biti na dalje - dodala je pevačica.

Podsetimo, Milica i Petar upoznali su se na setu snimanja spota za njenu pesmu "Ljubav manje", a spojio ih je upravo Petrov konj koji se pojavio u pevačicinom spotu, a u vezi su bili puna 4 meseca.

Video: Milica Todorović: Meni ne treba Dan zaljubljenih za romantičnu atmosferu i seksi veš

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    30. mart 2020 | 19:07

    Ti si Milice pogresila. Ne stavlja se zivot pred publiku, kao sto si ga ti postavila i o njemu onako pricala. Nauci nesto iz ovoga.

  • Vodolijax

    30. mart 2020 | 20:24

    Sama je kriva,neka pogleda sve emisije u kojima je ona gostovala u poslednje vreme pa će videti kako se zjakasto ponašala,a opet ovi naši glumci misle da su uzvišena bića pa sebe doživljavaju kao da su naučnici.

  • CC

    30. mart 2020 | 19:09

    Nije vazno sto su raskinuli ona je svakako dosadna, napadna, vulgarna i sirova osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA