Urnebesno! Teodora Džehverović pokušala da izvede gimnastički pokret, pa se "prosula" na pod

Pevačica je izgubila ravnotežu, te joj akrobacija nije uspela

  • 27

Pevačica Teodora Džehverović pokušala je da izvede gimnastički pokret, stoj na rukama, ali je u jednom trenutku igubila kontrolu i srušila se na pod.

Teodora je poznata po svojim plesnim i gimnastičkim pokretima koje je publika imala prilku da vidi tokom njenog učešča u "Zadruzi 1", ali  je umesto akorobacije, pevačica sa svojim pratiocima na Instagramu podlelila urnebesan momenat.

Teodorin plan je bio da uspešno uradi stoj na rukama, te da se nogama odbije od zida i "hodajući na rukama" se okrene, ali to uspela nije.

Samo što se uzdigla i svojim stopalom dohvatila orman, pevačica je počela da se ljulja i gubi ravnotežu, sve dok je jednog trenutka nije potpuno izgubila, pa se "prosula" po podu, udarajući nogama u vrata.

- Ovaj klip je definitivno zaslužio da završi na mom feed-u. Sad imate priliku i da vidite šta sam uopšte pokušala - napisala je Teodora u opisu videa.

Teodora je nakon pada prasnula u smeh, a nasmejala je i oraspoložila i svoje pratioce koji su joj ostavljali poruke podrške.

"Pa, blizu si bila", "Legenda si", "Biće bolje", "Nemoj da odustaješ", "Teodora na aparatima", samo su neki od komentara.

Pokušaj pevačice da izvede gimnastički pokret, ka o i njen pad pogledajte u videu na početku teksta.

Video: U četiri zida sa Teodorom: Plašim se za moje roditelje, oni koronu ne shvataju ozbiljno

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hasta la Vista Baby

    31. mart 2020 | 11:09

    Ko bude s ovom devojkom je najsrećniji na svetu. A oni koji nisu znali da je sačuvaju, možemo da im zapevamo jednu za oproštaj haha.

  • T

    31. mart 2020 | 13:24

    Lepa, mlada, talentovana, slobodna, sposobna. Malo li je...

  • TnT

    30. mart 2020 | 22:41

    Malena naša 😍😍😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA