Andrej Atijas odlučio da tuži pojedine članove porodice Đogani zbog iznošenja neistina o njemu?

Andrej će podneti tužbu za klevetu po više tačaka, kako je i sam rekao

  • 9
Andrej Atijas Andrej Atijas, Gagi Đogani i njegova sestra Nađa, Printskrin: Youtube/Zadruga, Mirza Vranj NOVO

Od kako je Anabela Atijas kročila na imanje "Zadruge", svakodnevno imamo priliku da čujemo jezive detalje iz njeog braka sa Gagijem Đoganijem.

U priču oko Aabele i Gagija upleteno je mnogo ljudi, te tako cela porodica Đogani pokušava da zaštiti Gagija, osuđujući Anabelu i njenog supruga Andreja.

Gagijeva sestra, Nađa Đogani pre nekoliko dana žestoko je oplela po Atijasu uz tvrdnju da ga je zbog dugova prebio kum, uz pomoć još desetak mučkaraca.

Andrej je nakon Nađinih navooda odlučio da reguje, pa je osuo paljbu po kompletnoj porodici Đogani i najavio tužbu Gagijevoj sestri.

- Strašno kakvim podlostima i lažima se bave... Ali od takve porodice, koja opravdava nasilje, ništa me ne čudi. Uostalom, dajem vam za pravo da pitate Lunu da li je to opet tetka malo lagila kao i do sad, pa mora Luna da je demantuje - rekao je Andrej za Pink.rs.

- Ne znam šta postiže takvim lažima, sama sebi uskače u usta i pred celom nacijom ispada patološki lazov... A što se mene tiče, ja se neću spuštati na taj primitivni nivo na koji se spušta dotična, već ću pokrenuti tužbu za klevetu po više tačaka iz njenog intervjua - zaključio je Atijas.

Video: Anabela o Đoganijevima: Bude li mi neko došao na sahranu, daj Bože da padne pored mene...

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caka

    31. mart 2020 | 07:24

    Doboljno je sto si sa Anabelom. To govori o tvom nivou.

  • EL...

    31. mart 2020 | 09:39

    Pali ste na dno ! Sada bi i on da tuži , treba mu lova !? Zaboravio je da je tukao Gagija a i Anabelu !? Svi muzete Lunu i izigravate nešto što niste !

  • ???

    31. mart 2020 | 02:03

    Svaka tebi cast,super ti je supruga,zato se i lecis!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA