"Kritikovan sam, a bio sam ispred svih!" Svi pričaju da je Stanković opet žestoko potkačio Popovića

- Po vizuelnom identitetu sam uvek bio prvi, i ktitikovan sam, da bi se posle šest do deset godina ispostavilo da sam zapravo bio mnogo ispred - kaže Milan

  • 6
Milan, Stanković, Saša Popović Milan Stanković i Saša Popović, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Milan Stanković (32) držao je lajv na Instagramu, a svojim pratiocima u jednom momentu pustio je pesmu "Fejs", koju je snimio pre 11 godina.

To ga je podstaklo na komentar koji se, kako su mnogi na društvenim mrežama protumačili, vrlo odnosi na Sašu Popovića.

- Ova pesma je iz 2009, uradili su kopiju moje pesme, sad sam zaboravio kako se zove grupa. Po vizuelnom identitetu sam uvek bio prvi, i ktitikovan sam, da bi se posle šest do deset godina ispostavilo da sam zapravo bio mnogo ispred - rekao je Milan.

- Čitava jedna epoha mog revolucionarnog pojavljivanja u Grandu je znala za ''Fejs'', kasnije se čitav taj trend proširio kod nas, i bilo je par godina stalno tih pesama. Činjenica je da se ljudi danas bave trivijalnim stvarima, umesto da se bave stvarima koje sam ja uradio pre svih - kazao je Stanković.

Podsetimo, Milan je u nekoliko navrata rekao da je P0pović pokušao da mu uništi karijeru.

- Svakakve stvari su mi radili i ja bih sada samo da sve to zaboravim. Nikad ne bih sebi ponovio ovu muku, voleo bih da kroz život prođem lagano. Da mi sad sve bude mirnije jer sam zreliji. Bitno mi je da me nešto u životu motiviše, da me pokreće, da sebe promenim nabolje, da sebe unapredim. U muzičkom i vizuelnom smislu mi je bitno da postižem veliki napredak. Voleo bih da mi za deset godina bude simpatično ovo što sam danas, a da ono gde sam za deset godina bude nešto što valja. Voleo bih da se ne pretvorim u naše starije pevače koji su previše radili. Ovaj posao zahteva mnoga ulaganja, i to ne samo materijalno već treba i zdravlja i vremena - rekao je Milan u jednom intervjuu.

- Ni u jednom trenutku se nisam pokajao što sam napustio "Grand". Prošlo je mnogo godina od celog tog slučaja, nesporazuma i mog odlaska. Moram da napomenem da sam tada doživeo linč i imao zabranu u svakom smislu - muzički, medijski, koncertno, produkcijski, tržišno. Bilo mi je jako teško, a sa ove distance mogu da kažem samo da sam izašao kao pobednik. Koliko god da me je sve to koštalo još jednog stana, koji sam mogao da kupim, živaca i mladosti, koju su obeležili stresovi, svako jutro sam se budio i gledao poruke, nove skandale i kojekakve priče. Spletkarenja, razna zvanja kumova da me zabrane na televiziji. Svašta je bilo - kazao je Stanković jednom prilikom za Scandal.

VIDEO: Viki Miljković brine o penzionerima: Dostavlja hranu Popoviću i Bosancu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knn

    31. mart 2020 | 10:50

    Kada dostigneš ono šta je Sale javi se , a da si bio tako dobar i ispred svih što si došao kod Saše u grand ? Spusti se malo previše letiš....

  • Milla

    31. mart 2020 | 11:09

    Bravo Milane. Samo napred. Srecno!

  • Denis

    31. mart 2020 | 11:13

    Vezi konja gde gazda kaze! Tvoj uspeh bez granda propast, i ne lupetaj , protiv sebe radis!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA