Nikola Kojo prvi put pokazao ćerku Anu: Lepa je kao anđeo, a kad čujete kako peva rastopićete se

- Verujemo da će se sve ovo završiti dobro i da ćemo svi biti zdravi i srećni - poručio je glumac koji je svirao gitaru i pevao sa naslednicom

  • 13
Nikola Kojo

Nikola Kojo, Foto: ATA Images

Nikola Kojo (52) prvi put je pokazao najstariju naslednicu Anu, u snimku koji je podelio na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Otac i ćerka odlučili su da snime ovaj video kako bi razveselili ljude u teškim danima, a Kojo je na samom početku istakao čime će se baviti preslatka Ana.

Dobar dan, moje ime je Nikola Kojo, ja sam glumac. Ovo je moja ćerka Ana, najstarija ćerka, moja prva ljubav. Ona će biti muzičar ako bude vredno učila i radila - rekao je Nikola na početku snimka.

- Mi vam nećemo recitovati dečiju pesmicu, mi ćemo vam otpevati jednu tužnu ljubavnu pesmu, ali nećemo otpevati tužan kraj zato što su tako teška vremena i zato što verujemo da će se sve ovo završiti dobro i da ćemo svi biti zdravi i srećni - poručio je glumac koji je svirao gitaru.

Nizali su se komentari oduševljenja, naročito Aninom lepotom i talentom, jer nema sumnje da je sve najlepše povukla na oca.

- S decom je s godinama sve teže i teže, ali u principu im se treba prilagođavati jer su oni sigurno pametniji od nas. Rastu brže, sazrevaju brže, sve im je sažvakano. Možda nisu emotivniji od nas, ali su pametniji - rekao je Nikola pre nekoliko godina.

 
 
 
View this post on Instagram

@uzpricujelakseA post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi) on

 

On, pored Ane, ima i bliznakinje, ali nikada nije želeo da otkrije njihova imena. Ipak, priznao je da strahuje zbog vremena u kojem danas raste omladina.

- Sigurno da strahujem, kao i svi, od neke neizvesnosti koju nosi ovaj kapitalizam u kojima neki stare, a neki rastu. Generalno teška su vremena, tako da čovek zaista ima puno razloga za brigu. S druge strane, treba se radovati životu, treba decu učiti da se ne plaše ničega, a sve mi se više čini da i odrasle treba učiti da se ne plaše ničega - priznao je.

Kako je rekao, uloga roditelja je najzahtevnija.

- Tačna je ona stara izreka: Što veća deca, veći problemi. To je najveća i najodgovornija uloga u životu. Čovek jednostavno u toj bezuslovnoj ljubavi mora da voli i poštuje decu više od sebe. To je nekako prirodno - istakao je tada Kojo.

VIDEO: Gagi Jovanović zapevao "Ružo rumena" u kafani i oduševio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA