≫ 

Lazić uhvaćen da vozi za vreme policijskog časa: Molio da kaznu od 150.000 dinara plati na rate

Darko Lazić se vozikao po Bogatiću za vreme policijskog časa

  • 70
Policija, Darko Lazić Darko Lazić; Foto: ATA Images

Narodni pevač Darko Lazić (28) se vozio po Bogatiću za vreme policijskog časa. Uhvatila ga policija i sprovela na sud, pa je molio da kaznu od 150.000 dinara plati na rate.

Policija je u Bogatiću zaustavila pevača narodne muzike Darka Lazića u subotu uveče i utvrdili su da se kretao bez obavezne propusnice za upravljanje vozilom, dok traje policijski čas za vreme vandrednog stanja zbog korona virusa.

Tom prilikom su sa pevačem u kolima su bila još dvojica momaka iz Beograda.

Darko je na sve načine pokušao da ubedi policjace da mu ne pišu kaznu, ali bezuspešno. Oni su ga prvo zaustavili, pa pisali kaznu, a onda su ga sproveli na sud.

Tamo mu je sudija za prekršaje zbog kršenja policijskog časa izrekao kaznu od 150.000 dinara.

Lazić je pitao sudiju da li postoji mogućnost plaćanja kazne na rate, s obzirom da je zbog trenutnih okolnosti do daljnjeg bez primanja, jer ne može da peva nigde pošto su svi klubovi i kafane zatvorene, a privatna slavlja odložena do daljnjeg dok ne prođe opasnost od Covida 19.

Kako je folker objašnjavao pred sudijom, on je umetnik i trenutno nema primanja od kojih može da plati toliki iznos. Kako ih je bilo troje u automobilu, sudija im je dodelio kaznu od po 80.000 dinara. Darko nije odmah platio ovaj iznos, jer ima pravo da se žali na visinu kazne, i narednih dana može da uloži žalbu nadležnim organima.

Ovim povodom pozvali smo Darka ne bismo li saznali nešto više.

- Ma kakvi, odakle vam to! Kako su mogli da me zaustave kad ja čak i ne vozim auto?! - kratko nam je rekao Lazić.

Amig show Darko Lazić/Foto: ATA images

Podsetimo, pevač se i ranije nije ponašao u skladu sa propisima.

Pre godinu i po dana, 23. oktobra 2018. godine Lazić je imao ozbiljnu saobraćajnu nesreću jer je vozio automobil u alkoholisanom stanju, nakon čega se automobil prevrnuo nekoliko puta.

U saobraćajnoj nesreći mu je i sam život bio ugrožen, a mogao je da ostane nepokretan. Nakon više operacija i terapija Lazić je prohodao, ali i dalje ima smetnje tokom hoda.

Inače, Darko Lazić ima dosta prekršajnih prijava, a odazivanje sudu vešto izbegava zbog čega te prijave još uvek nisu procesuirane. Folkeru je još pre nekoliko godina zbog prekršaja oduzeta vozačka dozvola, koju nije imao ni tokom teške saobraćajke nakon koje se borio za život.

Neke od Darkovih prijava su zastarele jer ga organi reda nisu nalazili na adresi koju je prijavio u Brestaču. Postoji mogućnost da mu zbog brojnosti prekršaja i zato što je više puta napravio identično delo, prekršajne prijave budu preinačene u krivičnu.

VIDEO: Lazić o sramoti "uriniranje na ciriškom aerodromu": Nisam odgovoran za Cobijevo ponašanje

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    31. mart 2020 | 17:26

    magare u pariz magare iz

  • Lovato

    31. mart 2020 | 16:33

    Kako mu nisu napisali kaznu i smestili u zatvor kada Darko Lazic uopste nema DOZVOLU.jer mu je oduzeta.

  • Icka

    31. mart 2020 | 17:01

    Sprdamo li se? Pa ljudi on idalje nema vozacku a vi mu samo kaznu zbog policijskog casa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA